Flora

 
Förra helgen köpte jag ju Mios "Flora"-vas och två gulda lyktor (Svenskt Tenn-liknande) som jag ställde på TV-bänken och titta så bra det blev! Plockade in syrenkvistar som nu har slagit ut. De ger sån fin färg!! Önskar bara att de kunde hålla sig sådär fina för alltid...
 
Hej söndag. Vilken kort helg det har varit. Jag har inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt faktiskt.
Mådde inte helt hundra igår men ändå mycket bättre än vad jag gjorde i fredags. Städade trappor, tänkte gå en sväng men det började ösregna. Verkligen aprilväder igår. Ena stunden uppehåll och sol och andra grått och spöregn. Blev en rätt seg eftermiddag men framåt 16-tiden lånade jag bilen till Avesta för att handla på Kvantum och kolla om Rusta hade handdukar. Hittade handdukar på Rusta (var tvungen att köpa mörkbruna då mina nya vita blev helt förstörda av brun-utan-sol wähä...) och även lite duschcremé och body lotion. Så skönt att ha som ett lager hemma när det väl tar slut. Och på Kvantum gick jag länge och köpte massa smått och gott. Så kul med större affärer!! 
 
Efter det gick jag hem till mamma och pappa och åt. Blev kebabsallad. Blivit helt tokig i det!! Så gott.
Senare på kvällen tog jag bilen till Fagersta för att vara med Ida och Denice en stund♥
 
Idag har också varit en riktig slödag. Hunnit med att gå en långpromenad i solen (höll på att löka ihop), ätit lunch hos mamma och pappa, varit till min kusin och druckit kaffe i deras nya hus, städat hela hemmet samt bäddat rent. Har även handlat med syster för ett tag sedan. Veckomaten blir lax med ungsrostade grönsaker och smaksatt crème fraiche. Så enkelt och så gott. Är så bekävm när det kommer till matlagning haha. Allt ska gå så fort och enkelt som möjligt.
 
Efter det har jag bara veckotestet i matte att skicka in. När jag är klar med det ligger jag i fas med allt. Bästa känslan. Jag gillar söndagar ändå. I alla fall när man är produktiv. Inte annars.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!! Tusen pussar
9 kommentarer
Netti Starby

Åh vad fint! Kram

NICOLE

Alltså såå snyggt! Du har verkligen stil snäckan :D
Jag har också tagit det superlugnt denna helg, men skönt det med :) Kramar

Louise

Så fint!

Christina

Åh så snyggt :) Älskar lyktorna från svenskt tenn, men de är så dyra :/

Svar: Jag älskar också de och skulle så gärna vilja ha de äkta!! Men dessa jag har är kopior från Mio för endast 49 kronor styck! Så det är ett tips :-D
Isabelle

Anita

Såå fint :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så fint det blev! :)

anniepiie

Va härligt att du ligger i fas med allt, jag gillar också händelserika söndagar. :D

Malin Thorell ♔

Va fint :)

Bambi

Vad paff jag blev när jag läste Fagersta :p Min gamla hemstad. Bor du nära där? Bloggvärlden är bra liten ^^

Svar: Vad kul!! Jag bor i Norberg så det är inte alls långt! :-D Ja men verkligen!! Hur länge har du bott i Göteborg då? :-)
Kram Isabelle
Isabelle