Helgen i Stockholm

Hej! Idag är det måndag och jag har varit i skolan. Helgen i Stockholm var grym! Vi kom dit på fredagen och kollade runt, åt gott och bara tog det lugnt. På lördagen blev det lite shopping och på kvällen begav vi oss till Tele2 Arena som hade invigning. Robyn, Lars Winnerbäck och Kent uppträdde. Det var magiskt! 40 000 personer var på arenan och det var så mäktigt! Arenan var så fin! Jag som älskar Kent och såg fram emot att se dem tyckte ju såklart att de var allra allra bäst, men Robyn och Lasse var inte heller helt fel. Eller jag tyckte de kändes som ett lååångt förband innan Kent men det kanske inte är så konstigt när Kent är mina största idoler ❤

Det blev lite shopping i Bruka-affären på Östermalm. Jag blev kär...

4 kommentarer

IKEA-katalogen 2013

Nu är den här - IKEA-katalogen 2013. Det blir kvällens läsning, en riktigt höjdare enligt mig!

Förresten, första skoldagen på nya programmet gick bra! Jag saknar redan L och C, men min nya klass tar hand om mig väl, fast känner såklart att jag saknar en tjej hihi. Imorgon är det yrk, tagga!

 

 

5 kommentarer

Baka baka

Nu på slutet har jag bakat väääldigt mycket hihi. Det är ju så kul och en fika med familjen eller gäster är alltid trevligt! Idag fick det bli en kaka med röda vinbär då jag i förmiddags var till farfar och plockade 4,6 liter på en timme. Han var så glad att jag kom och plockade! Han höll mig sällskap och sa att jag fick komma tillbaka och plocka om jag skulle vilja. Världens bästa farfar!❤ Jag ska frysa ner 3/4 av kakan och ge honom när han kommer hem på torsdag från kryssningen, resten ska vi mumsa på här hemma ikväll.

Imorgon är det skolstart. En helt ny klass, ett helt nytt program. Lite pirrigt är det allt, men det ska nog gå bra.

Kakan blev SÅ fin! Och doftade ovanligt gott!

 
 
4 kommentarer