Höstpimpat

Hej lördag!
Idag har jag gjort lite mer "höst" på rummet. Istället för min ljusrosa mårbacka som tidigare stod på byrån så bytte jag idag ut den mot en härlig ljung. Plockade även några pinnar från skogen och band i toppen som en liten "kupa". Mycket fint och enkelt höstpyssel! Hett tips!
Nu blir det tacos och sedan häng med vänner. 
Önskar er en fin lördag!
0 kommentarer

Vintertime

Nu är det mesta kirrat inför vintern. Jacka, skor, mössa, vantar och sköna tröjor är klart! Jackan är från Vero Moda men hittade den billigare på Franzéns för någon månad sen så slog till redan då. Skorna fick jag förra veckan och de sitter som ett smäck, så nöjd!! Mössa, vantar och tröjor är bara vanliga basic, lättmatchat dvs. 
Att klä sig varmt och mysigt är det jag verkligen gillar med vintern! Resten klarar jag mig utan ;-)
1 kommentar

Söndagsbaka bullar, igen...

Japp, sist jag och syrran bakade bullar så var det jättekul och väääldigt gott dessutom, så igår hade jag tråkigt på förmiddagen så passade på att baka bullar. Det blev exakt 40 bullar då jag följde receptet på mjölpåsen. Goda och saftiga blev de. Och stora och fina. Mycket nöjd! Två slank ner med kall mjölk direkt efter att de kom ut ur ungen, mmmm!! Senare på kvällen blev det lövbiffsröra hos C och massa godis till filmen. 
Sååå, gissa vad som står på schemat idag? Powerwalk och plugg!
 
Ha en bra start på veckan!
 
 
 
Ett stycke vaniljbullar...
 
 
 
Och ett stycke kanelbullar. Bra söndag!
2 kommentarer