Måndag morgon

God morgon! Syrenen slår sakta ut.
Det kändes nästan som en vårdag igår. Klar himmel och sol. Och natten var kall och dagen ser ut att bli klar och fin. Äntligen kommer det underbara vintervädret!! :-)
Idag har jag matteprov... Japp har pluggat i kanske fem minuter. Men just nu har jag inte lust med så mycket.
Men nu vill jag önska er en bra start på veckan! Kram Isabelle
5 kommentarer

Färgglatt hos H&M

Vårnyheter hos H&M.
-
God förmiddag! Det blev en fartfylld dag igår på IKEA. Lördag och lönen in på kontorna... Men vi hittade det vi skulle ha och det blev en lyckad resa :-)
Jag köpte en PJÄS-korg (ett litet impulsköp, men sååå fin) som liknar House Doctor-korgen. Okej, bara liiite. Det blev även en ÖDMJUK-tekopp och två MÅTTFULL-ljus.
Efter IKEA-resan firade vi min kusin K som fyller 25 år.
En rolig helg minst sagt!
Kram Isabelle

4 kommentarer

IKEA, här kommer vi!

Mitt fönster som gärna skulle få vara vitt istället för furu.
-
God förmiddag! Här förbereder jag för en IKEA-resa med kusinen M och hennes J. Kul kul kul! Jag älskar att storsa omkring där bland hyllorna och kika på deras fina varor och billiga priser! :-)
Inatt har jag haft en jobbig natt... Jag hade halsont tidigare i veckan och nu världens förkylning. Men nässprayen är packad och jag är redo! :-)
Igår hade jag en superkväll med vännerna! Sällskapsspel, skridskor, godis, tjejsnack, ja ni hör ju! Men jag måse nog ändå säga att skirdskorna var roligast. Åh, jag har nog inte skrattat så mycket på månader
Kram Isabelle
2 kommentarer