GOTT NYTT ÅR!

Hej!! Det här blir 2012's sista inlägg för min del. Men vi ses ju naturligtvis nästa år! Jag hoppas att året får ett bra och lyckat slut och att 2013 får en bra start! Jag är redan taggad för nyårsfest imorgon och få umgås med alla fina vänner och fira in det nya året med dem!❄

Jag vill tacka er mina fina läsare för alla fina ord ni lämnar här! Det värmer så mycket att ni tar er tid att läsa och kommentera! Ni är min inspiration! Tusen tack underbara läsare!<3 Vi hörs nästa år! GOTT NYTT ÅR!

5 kommentarer

Nytt örngott

Hej! Imorgon är det ju nyårsafton så idag har jag fixat naglarna, plockat ögonbrynen och lite annat småfix. Jag har även städat rummet, bäddat rent, lagat mat och dammsugit lite här nere. Bra dag! Nu är bara frågan vad jag ska hitta på resten av dagen...

Igår var jag med Isolde och Lovisa. Har inte träffat dem sen vi fick lov så det var kul att få prata om allt. Vi gick till Elsas och fikade och blev kvar där i några timmar innan jag gick hem till min kusin, hennes pojkvän och deras lilla tjej. Hon är ju bara för söt!! Fick gå omkring med henne i hela lägenheten för då var hon tyst och nöjd. Så fort man satt stilla för länge med henne blev hon lite grinig. Älskade unge!!

Idag när jag bäddade rent bäddade jag i mitt nya örngott med en hjort på som jag fick i julklapp. Åh, vad jag tycker att det är fint!! Passar verkligen utmärkt till mitt helvita bäddset som jag fick för många år sedan! Är kul att matcha örngott med olika bäddset tycker jag!

12 kommentarer

Årskrönika

Ett nytt år ät nu här och jag lämnar 2012 bakom mig. Ett tufft år, med några jobbiga besked och tunga händlser inom släkten. Och så har det också varit ett bra år. Jag har upplevt mycket nytt och blivit modigare och starkare. Nu går jag igenom en jobbig tid av tonåren. 16 har varit en jobbig ålder och jag tror även att 17 kommer att bli det. Men efter det har jag bara mycket postitivt att se fram emot. Det är jag nästan helt hundra på! 
 
Nu en titt i arkivet hur 2012 har varit:
 
 
Januari
 
När vi precis har lämnat december månad och julen bakom oss känns det långt till våren och ljusare tider. 
Körde på diskret julpynt och gjorde det så enkelt som att dekorera med himmelska julkolor och enris.
2012 fick en bra start!
 
 
Februari
 

Februari är en kortare månad som jag ser fram emot varje år! Fyllde 16 år och fick bästa presenten av föräldrarna, min egen dator som jag är så nöjd med! 
Firade Alla Hjärtans Dag med familjen, ingen kärlek än så länge. Det kom senare 2012 men det hade jag ju ingen aning om i februari!
 
 
Mars

Äntligen börjar våren närma sig och det blir ljusare ute. Jag började samla på mig härlig vårinspiration.
Och fika är helt klart favoriten hos mig! Varför inte hemmagjorda chokladbollar?
 
 
April
 
Påskens månad! Minns inte att jag gjorde något speciellt i påskas. Njöt förmodligen av den ljuvliga våren och värmen! Ville se grönt överallt och frossade i pelargonblad där det behövdes.
 
 
Maj
 
Mårbacka i ljust rosa blommar så fint! Och nu fylls jag med sommarfeelings, som jag alltid gör denna tid på året.
Bloggen fyllde 1 år! Så minns jag extra att jag gjorde en jobbig grej som jag mår dåligt av att tänka tillbaka på...
 
 
Juni
 
Helt underbart grön månad, bal, skolavsluting, midsommarafton och Gotlandssemester. Juni var en otroligt bra månad med nästan bara bra minnen vad jag kan minnas. Balen och skolavsluningen i nian var roligt och ett skönt sommarlov at se fram emot och en rolig semster till Gotland med familjen och bästis. Träffade även A som jag senare blev tillsammans med. Men idag är det inget mellan oss längre.
 
 
Juli
 
En månad då jag bloggade väldigt lite. Tappade inspirationen och trodde nästan att mitt inredningsintresse aldrig mer skulle komma tillbaka. Men senare kom det som tur tillbaka!
 
 
Augusti
 
Sommarlovet tog slut och jag började på gymnasiet. Spännande och nervöst!
Blev med iPhone och det är världens bästa telefon!
 
September
 
Hösten kommer sakta men säkert. Det var en lugn månad med mycket nytt att lära i skolan. En ganska händelsefattig månad.
Något roligt som hände var att jag och mamma upptäckte drömaffären i grannkommunen som ni ser på bilden ovan. Bruka, Tine K mm säljs där!
 
 
Oktober
 
Drog till Grövelsjön med familjen och fjällvandrade. Såg ett trettiotal renar på en fjälltopp. Vilken upplevelse!
Vandrade även till Silverfallet och gick några andra leder. Mysigt!
 
 
November

November började på bästa tänkbara sätt! Var på en stor fest och den kvällen är oförglömlig! Den kvällen måste jag nog utse till 2012's bästa kväll! Aldrig haft så roligt tror jag!!
Men slutet blev inte lika kul... Många dödsolyckor. Min vän H förlorade sin bror i en bilolycka och två veckor senare förlorar jag min fina kusin som gick bort i bröstcancer.
33 år gammal var hon när bröstcancern tog hennes liv. Hennes två fina barn på 6 och 4 år och deras pappa ska nu klara sig utan henne. Livet är så oerhört orättvist! Sorgen är stor!
 
 
December
 
Och så kom 2012's sista månad. December, då julen och nyår inträffar. Jag fick mycket fina julklappar och en mysig jul och nu ser jag fram emot nyår och ett nytt år. Det kan bara bli bättre!
 
Kram!
 
 
4 kommentarer