Coco Chanel

 
Tipsade ju er för ett tag sedan om den grymma sidan Desenio som har massvis med fina posters. Jag klickade hem denna till mig. Den pryder nu min bänk vid fönstret. Ramen kommer från IKEA och heter "Strömby". Är riktigt nöjd! Ger ett lite lyxigt intryck.

Heeej fredag! Jag ÄLSKAR fredagar för de innebär helg och ledighet. Kör på sista arbetsdagen idag och som tack för att jag har fått jobba så har jag köpte en stooor godispåse till godisråttorna på firman. Det har varit jättekul att jobba! 
 
Vad gör ni idag?
 
KRAM och trevlig helg!
12 kommentarer

Julbaka som Leila

 
Bilder från Leila.se. Dessa två är mina stora julfavoriter. Rocky road och lussekatter. Mums!
Jag vill redan börja julbaka. Lussekatter, pepparkakor, knäck, kola, godis bland annat, ni vet allt som tillhör julen. 
 
 
Hej!! Hur är det med er? Med mig är det bara bra! Imorgon jobbar jag sista dagen och det känns rätt skönt. Det har gått fort att jobba nu under höstlovet men lite ledighet kommer inte sitta fel! Ska ut på lördag och är så jäkla taggad! Så hoppas att dagen går fort imorgon så att lördagen snart är här!
 
Fick komma hem lite tidigare från jobbet idag. Så ska snart äta något och sen kanske ta en springtur eller hitta på någon annan aktivitet. Jag kan inte bara sitta stilla haha! Känns skönt att röra på sig, ta en varm dusch och sen krypa upp i soffan framför TVn. Ikväll är det ju Hela Sverige bakar också, så det ser jag fram emot lite extra hihi!
 
Har ni haft en bra vecka? Och vad har ni för helgplaner?
 
Kramar!!
11 kommentarer

H&M Home-favoriter

Ge mig!!! Har kärat ner mig i guld och stjärnor! Den kombon alltså, magisk! Ovan har ni mina favoriter från H&M Home. H&M har verkligen överraskat mig med deras inredningen den senaste tiden. De har så mycket fina och stilrena saker! Blir nog snart en beställning därifrån, som en liten belöning för att jag jobbat under lovet ;-)
 
Hej onsdag! Känns skönt att helgen inte är allt för långt borta nu! Jag älskar helgerna, mer än allt typ!
Jobbet går bra! Är ganska så sliten i kroppen efter att ha slipat väggarna med flex hela förmiddagen igår. Guuud jag är så svag haha! Känns i båda rygg, armar och nacke! Men ljust och fräscht blir det i lägenheten vi håller på i. Idag hängs sista tapeten i sovrummet!
 
Vad gör ni idag? Kram!!
18 kommentarer