Fixarsöndag

Hej! Idag tog jag en ordentlig sovmorgon vilket jag behövde kände jag. Och efter jag vaknat har jag bara pysslat på rummet. Syster och hennes K kommer hit senare och så ska pappa och K bära ner min fina byrå till mitt nya rum. Kommer bli så himla bra! Jag har redan ställt fram massa ljuslyktor, lådor och annat fint som ska stå på byrån.

Innan sommaren tappade jag lusten för inredning och pyssel. Orkade inte bry mig och lång tid efter jag bytte till min systers gamla rum såg det ärligt talat förjävligt ut på mitt nya rum nere. Men nu på senare tid har jag hittat tillbaka och nya rummet börjar se riktigt skapligt ut. Nu trivs jag i alla fall här. Men samtidigt saknar jag mitt gamla mysiga rum uppe. Dock går inte en 120 säng in där så jag får leva med det och göra detta rum lika fint som mitt gamla.

Här kommer några bilder från min tavellist:

2 kommentarer

Lördagsmys

Hej bloggen! Igår fick vi höstlov och det hurrar jag för! Fy fasen vad skönt alltså!! Så igår tog jag bussen till Fagersta och sov hos C. Idag, väl hemma här igen, har jag lagat mat till mig, dammsugit nedervåningen, strukit massa tvätt och nu sitter jag i soffan efter en dusch. Ska snart fixa mig inför ikväll när syster och K kommer hit på middag. Så helgen blir lugn.

Igår efter vår första och enda lektion för dagen tog jag och Cornelia bussen till Avesta för att kika på kläder till nästa helg. Vi ska då på halloween/maskeradfest. Jag ska klä ut mig till tjuv, hihi. Hittade en perfekt topp på H&M så nu ska jag bara köpa mössa och fingervantar som jag ska klippa lite i. Taggar!!

När jag strök tidigare idag såg jag att mamma har köpt nya kökshanddukar från Bruka Design. Så söta!

1 kommentar

Middag hos syster

Hej! Idag har vi haft en lugn och skön dag i skolan. Åkt skridskor, jobbat lite på svenskan och på engelskan letade jag mest efter kläder till nästa fredag när jag ska vara utklädd till tjuv. Så på fredag drar nog jag och C och kollar efter bland annat en svartvitrandig tröja, mössa, svart nagellack mm. Så himla taggad för fest så det finns inte!

Efter skolan har jag inte gjort mycket alls. Ätit några mackor och suttit vid datorn. Vid 6-tiden bär det över till Fagersta för syster och hennes K bjuder mig och pappa på middag då mamma jobbar kväll. Ska bli så mysigt att hälsa på dem en stund i deras mysiga lägenhet.

En bild från igår när jag hade helt enormt skön sovmorgon:

4 kommentarer