Ljuvliga lördag

Ligger i sängen och läser en bok jag lånade på biblioteket igår. Fönstret står öppet och utanför hör jag en skata kraxa. Solen skiner och det verkar bli en varm dag idag. Boken jag läser heter "Juli" och är en typisk ungdomsroman som handlar om en tjej och en kille. Jag gillar såna böcker. Så lyckliga på något vis.

Idag ska jag, syster och hennes K ta båten ut på sjön. Ta med fika och badkläder. Kanske stanna vid någon häll och doppa oss. En ljuvlig lördag helt enkelt.

5 kommentarer

Kyliga morgnar

Ja, kyliga morgnar är precis vad vi har haft här två dagar i rad. Även kvällarna är kyliga och inte alls speciellt behagliga. Igår efter jag hade ätit grillat hos farfar skulle jag promenera hem en kort bit i shorts och flipflops, och när jag kom hem var fötterna totalt nerkylda och det sved i duschen när de mötte det varma vattnet... Brr!

Idag har vi 12 grader i skuggan nu, och det blir molnigt under dagen. Det blir ingen speciellt varm dag skulle jag tippa på. Men vad gör det? Det är ändå en fin dag!
Igår fick jag en ny "Allt i Hemmet" av föräldrarna innan de åkte iväg på semester till Skåne. Den ska jag läsa igenom nu och dricka kaffe. Senare bär det av till Fagersta för att ta passfoto. Det är bråttom med det nu!
Ha en bra dag! Kram!

1 kommentar

Världens bästa Livsdal

Hej! Jag ligger i sommarstugan i Livsdal och slappar på soffan. Vi ska snart borsta tänderna och krypa ner i sängarna efter det. Man blir bra slut efter en dag med shopping. Japp, det är sant... Även denna dag har bestått av shopping. För mig blev det dock en billig resa. Köpte inte med något alls förutom en ljusstake i trä från Mio som jag fick för halva priset. Så fin!! Spanat på den i månader!! Syster handlade på en massa däremot. Fast hon har i och för sig inte varit i Stockholm och Västerås tidigare i veckan som jag faktiskt har varit... Tre dagars shopping denna vecka. Inte undra på att jag kände mig nöjd idag och bara tittade i affärerna. Känns skönt! Nu är det slutshoppat för ett tag framöver ;-)

Igår fick jag tråkigt på förmiddagen så pysslade ihop en girlang bestående av fem stycken pom pom's. Snacka om snabbt, enkelt och roligt pyssel!!

1 kommentar