Hos Gina Tricot

Shopping inne på Gina Tricot förra veckan. Perfekt passform och urfina i ryggen. 99 kr/st.
-
Fredag och känslan är helt underbar! Igår hade vi sista engelskalektionen, idag har vi sista SO-lektionen och sista elevensval. Jag är klar med sista SO-arbetet som jag slet hårt med igår och nu är det inte alls mycket kvar. Snart har jag gjort mitt i grundskolan. Känslan är ju helt otrolig!
Idag väntar ett tredje besök hos tandläkaren. I tisdags var jag där två gånger, först för rutinkontroll och sedan isättning av plast mellan gluggen. Idag tar vi underkäken. Hejdå gluggen!
Jag är så himla glad! Mycket roligt att se fram emot nu :-)
7 kommentarer

Glad tjej

En glad tjej! Glad över att den stooora gluggen nu är borta! :-D På fredag fixas nedre käken till, taggar!
-
Hej! Det är redan onsdag va? Taggar för att det snart bara är 1,5 veckor kvar i skolan. Dock verkar det fina vädret inte vilja komma tillbaka. Hela helgen visas regn och några få plusgrader. Det gillas INTE! Bara det fina vädret är tillbaka  nästa torsdag för då drar jag till huvudstaden ocg Grönan med skolan.
Vi har mycket inlämningar kvar trots så lite tid kvar i skolan, och det gör mig irriterad. Låt oss få njuta av sista skoltiden i grundskolan!
Nu ska jag snart bege mig till skolan, vi hörs fina ni!
5 kommentarer

Isabelles drömmar 1 år

Idag är den stora dagen här: Min blogg, Isabelles drömmar, fyller ett år! Hurra hurra hurra!
Ett helt år har gått. Jag minns att jag hela våren förra året gick och funderade på om jag skulle skaffa en blogg eller inte. En blogg om inredning, inspiration, pyssel och annat. Sagt och gjort kom jag sakta med säkert igång med bloggen och idag kan jag inte säga annat än att jag är hur glad som helst för att jag har mig blogg. Det är så underbart att dela med sig och få all härlig respons. Jag har aldrig under ett år fått höra något dåligt eller kränkande om mig eller bloggen och det visar vilka fantastiska läsare jag har!♥
Jag vill tacka er för att ni har tagit min blogg hit den är idag! Vilket jobb vi har gjort tillsammans för att få min blogg att växa och det är ni som har fått mig att inspirera er med era fina ord.
Tusen tack!♥
5 kommentarer