1a advent


På vår altan just nu. Vi (pappa) har satt upp stjärnan, ljusslingor och mamma har fyllt krukorna med små grantoppar. Jag älskar julen! Det finns inget mysigare. Nu fattas bara snön!

Halloj! Vilken seg söndag... Lite sliten efter gårdagens utgång men kul var det! Älskar mina fina och underbara vänner så mycket! Så idag har jag varit trött hela dagen och det ska bli så skönt att krypa ner i sängen ikväll.
 
Idag är det ju 1a advent! Hur har ni firat? Jag, syster och pappa var ut på julskyltningen och ikväll blir det pizzamys hos syster. Har inte hunnit baka lussebullar än som vi kan fira med... Det får jag ta i veckan. Ett riktigt bullbak. Det är så mysigt att pyssla med. Knåda och rulla och greja. Och doften av nybakta saffransbullar. Alltså mmmm!
 
Vad har ni gjort idag? Kram!
18 kommentarer

DIY: pappersgran

 
Att pyssla ihop några underbart fina pappersgranar blir helgens projekt. Fina Camilla med bloggen Caisa K tipsade om dessa för ett tag sedan och jag blev så kär! Hur söta är de inte då?? Så min typ av inredning. Och så kul att kunna pyssla ihop eget fint julpynt! HÄR hittar ni instruktioner.

Hej FREDAG! Fasen vad jag har längtat till denna helg! Den kommer bli så bra!
Redan idag inleder vi med vår ena lektion och efter det drar jag med bästa vännerna till Västerås för shopping. Efter Västerås hoppas jag på någon god middag med familjen. Efter det ska jag och världens bästa kompis bara mysa hela kvällen. För på lördag är det utgång och jag är så galet jäkla taggad!!!
Vad har ni för planer?
 
Önskar er en fin fredag och helg!
 
11 kommentarer

Julinspo

 
 
 
 

Blandade bilder från Instagram. Underbara inspo!
 
Godmorgon onsdag! Hur står det till? Här är det bara bra! Vi närmar oss ju helg ;-) Och solen lyste igår!! Jag är så lycklig! Hoppas det håller i sig! Behöver en vinterjacka nu när det blir minusgrader. I år ska jag ha en riktigt varm och skön!
Idag kör vi yrk hela dagen! Vi slutar tidigt, så jäklans skönt! Dock väntar lite plugg när jag kommer hem men det ska nog gå bra! Vad har ni för planer för dagen?
 
KRAM
10 kommentarer