21a


Bilder från min morgon. Vaknade pigg och glad klockan 6 av allt ljus. Det är så underbart och gör mig så lycklig. Jag älskar sommaren!
Snart ska jag åka till skolan. Kort dag. Dock kommer den bli helt galet varm. Vi jobbar i en lokal med stora fönster där solen ligger på hela dagarna. Men det är så jäkla kul. Jag älskar att måla. Och min klass är bäst. Mina lärare med. Älskar dem. 

Vi hörs!
1 kommentar

Smulpajsmuffins

 
 
Igår gjorde jag dessa. Smulpajsmuffins med äppel och kanel. Goda, saftiga och himmelska. Dock blev det ingen vaniljvisp eller liknande till. Det hade varit pricken över i:t. 
 
Vädret... Varför allt detta regn? Jag vill ha sol och värme. Just nu har jag väldigt lite motivation till det mesta... Det finns likson inte så mycket att hitta på och det suger... Jag och C hade tänkt ta Västerås en dag men känner att det är lika bra att vänta på att vädret ska bli bättre. Vill kunna gå i lugn och ro på stan och njuta, äta middag ute och avsluta med bio. 
Skönt att det snart är sommarlov iallafall. Det är bra segt i skolan nu på slutet. Några uppgifter som ska in och sen är det inte så mycket mer. Är i behov av ledighet och frihet. Att bara njuta och vara. 
Men snart så. Snart är det sommarlov!
 
Ha en bra vecka! 
9 kommentarer