Att leva i ett renoveringskaos

 
 
Vårt vardagsrum just nu... Jag är mitt uppe i mitt gymnasiearbete. Idag har jag bredspacklat och grundat på "strukturväggen" som jag fixade till igår. Åh vad mycket jobb det är... Gör det ju helt själv och i en trångt vardagsrum. Blir galen här hemma haha! Imorgon är det avslipning av väggarna och så tänkte jag börja med att måla taket. Nu blir det matt istället för halvblankt. Mycket finare tycker jag. 
Detta har jag pysslat med hela lovet... Inte det roligaste men nu vill jag bara bli klar för jag saknar vårt vardagsrum...

Det är så sjukt mycket jobb att göra om verkligen... Och det jobbigaste just nu är att jag inte kan lämna arbetsplatsen utan påminns konstant om allt som ska göras. Men det börjar närma sig i alla fall!
Har ni också sportlov? Och vad har ni gjort under veckan i så fall? Önskar att jag hade ägnat mitt till lite roligare saker men detta arbete ska vara klart sista april (ska även skriva om det) så lika bra att ta det nu. Jäklar vad jag ska fira när det är klart haha! ;-)
 
Kram!!
6 kommentarer

Sportlov

Nyheter från bästa H&M.
 
Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen!! Men nu händer der grejer. Jag har sportlov vilket är grymt skönt. Men inte är det lugnt för det, utan jag har påbörjat mitt gymnasiearbete som är att renovera vårt vardagsrum (går ju måleri). Så igår kickade jag igång och hade tänkt mig uppskrapning (skarvar och annat löst) av väggarna men det blev en nedskrapning istället och all tapet är nu borta. Så nu måste jag våtrumsgrunda väggarna (för att undvika blåsbildningar) innan det är dags för bredspackling. Jag är inte jättetaggad men det är inte så mycket att göra... Det är så pirrigt att stå helt på egna ben och inte ha samma hjälp som i skolan... Men det ska nog gå bra ändå! Har även hunnit skrapa/slipa och tvättat taket och snickerier så det värsta är gjort (förutom bredspacklingen och slipningen såklart). Känns skönt att ha koll på allt som ska göras!
 
Vad har ni för er?
 
Jag ska försöka att titta i här oftare. Kram!!!
5 kommentarer

Min 19-årsdag

 
Den underbara rosen fick jag av min faster och Peder igår.
 
 
På tavellisten står mina två nya "Kivi"-lyktor från Iittala som jag fick i födelsedagspesent av mamma och pappa♥
 
 
Och i krukan har en murgröna fått tagit plats. Hittade den på Ö&B tidigare i veckan för endast 30 (!!!) kronor, det kallar jag kap! Mycket fint och lyxigt intryck med bågen.
 
HEJ! Min 19-årsdag har varit otroligt mysig och bra. Eftersom kalaset för släkten hölls igår så har det varit jättelugnt idag, vilket jag tycker har varit skönt.
Jag har fått så mycket fint av familj, släkt och vänner! Jag är så nöjd!!! Firade ju för två helger sen med vännerna och igår hade jag kalas för släkten. Och allt jag fått har varit helt perfekt. Älskar er♥
 
Idag på rikiga dagen fick jag av mamma och pappa 4 stycken Iittala "Essence"-rödvinsglas, 2 stycken Iittala "Kivi"-lyktor, Bråvallabiljett (till lördagen, åååh Kent), skor och pengar. Jag är SÅ nöjd!!! Av syster fick jag 2 stycken Höganäs-kaffekoppar med träfat (har nu 8 totalt), så känner mig redo för flytt snart ;-) 
 
Imorgon är det studentkryssning, woop!
 
Har ni haft en bra helg? Kram!!
13 kommentarer