Granola

Förra helgen gjorde jag en plåt med granola bestående av havregryn, linfrön, pumpakärnor, kokosflingor, havrekärnor, solroskärnor och sesamfrön. Det fick bli lite av det vi hade hemma. Även lite hackade nötter slängde jag på. På med lite salt när man rört om alla fröerna på plåten, sedan blandade jag 2 deciliter vatten med en matsked honung ringlade över och hade in i ungen på 200 grader i 15-20 minuter. Blanda om några gånger i ugnen och sen är det klart! Gott och enkelt, men framförallt nyttigt!
 
 
 
Dagens tips!
 
Förlåt för dålig uppdatering men inspirationen är väldigt kass just nu... Hoppas den snart hittar tillbaka!
 
3 kommentarer

Söndagsbullbak

Hej! Igår verkade det bli en seg söndag, men istället för att ligga hemma i soffan och vara bakis så åkte jag över till syster. Vi drog igång med bullbak. Både vanilj och kanel. Ingen av oss hade tidigare bakat bullar. Men det var enklare än jag trott. Visst tog det sin tid utan kavel och noll erfarenhet. Men väl klara blev de himmelska! Galet goda! Fyra åkte ner så fort de var klara tillsammans med kall mjölk. 
 
 
 
3 kommentarer

Lovely autumn

 
Höst är här även fast värmen fortfarande hänger kvar. Sakerna på bilden står högt på önskelistan. Väskan framförallt. Jag är helt kär i den verkligen. Så jäkla fin. 
 
Skolan flyter på bra. Vissa dagar är bättre än andra. Idag var en bra dag. Fick måla med två andra från klassen. Då jäklar är det bra kul att måla. Och musik fick vi ha. Hihi.
Nu är det läggdags, kram!
 
Tänkte bara kika in och säga hej. Det var ett bra tag sedan sist. Lite för länge sen.
 
Godnatt fina ni!
0 kommentarer