Yes, fredag!

 
Bild från förra årets lussebak.
 
God kväll! Äntligen helg! Dagen i skolan gick snabbt och var helt okej. Kom hem vid tre och har inte gjort något vettigt efter det. Fixat mig lite inför ikväll bara för då ska jag och bästisarna ut och äta. SÅ gott! 
Helgen blir lugn, idag ska jag bara mysa med bästa vännerna och imorgon har jag inget planerat så det känns skönt. Extra mysigt när vi har fått massa snö. 
Tänkte snabbt städa rummet och bädda rent i sängen innan jag ska iväg. Kommer älska mig själv ikväll när det är sovdags senare ikväll, finns ju inget bättre än rena lakan!!
 
Önskar er en fin helg! Kramar
0 kommentarer

Snart helg!!

Redan fredag imorgon, underbart när veckorna går fort! Julen närmar sig med stormsteg och på söndag är det första advent, mys! Så idag har jag och mamma tagit fram lite adventsstjärnor och lite annat "juligt". Så himla mysigt det blir så fort det blir lite rött i hemmet! :-)

Jul
1 kommentar

Tar det lugnt

Hejsan! Ligger i sängen och tar det lugnt. Kom hem vid tre idag, otroligt skönt! Blir deppig när jag kommer hem vid femtiden på måndagar och tisdagar... Och idag har vi inget plugg så jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

Snart kommer mamma hem och då blir det mat! Älskar mat!! Hihi. Synd att jag är urkass på att laga mat bara, kan inte steka falukorv utan att bränna den... Pasta kan jag i alla fall koka! ;-)

Snart är det jul!! Längtar mest till jullovet faktiskt, ska bli sååå skönt!

Jul
4 kommentarer