Pellis

Hejsan! Hur är det med er? Jag är taggad inför ikväll då vi först ska grilla hos en vän och sedan drar vi vidare. Satan vad kul det ska bli! Taggad till tusen!
Dock efter våldtäkten i lördags känner jag mig lite skraj... Usch och fy så hemskt! Vidriga män, hoppas polisen får tag på dem och ger dem ett hårt straff!
Gårdagen var lååång. Jag och vännerna var på byn hela dagen och åkte karusell och åt godis. Gud så skönt det var att krypa till sängs och sova lääänge imorse! Men idag kör vi igen! Wiho!
Nu ska jag snart få besök av hunden Baloo och vara hundvakt i eftermiddag.
HA EN BRA VALBORG!
3 kommentarer

Vårljust

På hyllan ovanför skrivbordet just nu, vårljust och fint!
.
Hej! Gårdagen var super! Var med bästa vännerna hela dagen och på kvällen var det mycket rörelse på byn vilket är ovanligt! Mycket fulla människor och fullt av poliser. Så kul att kolla på! Dock var det så himla jobbigt/tråkigt/rasande att höra att en 17-åring blev våldtagen igår av fyra killar i en bil, usch och fy!
Jag såg även tre yngre som blev hämtade av sina föräldrar på grund av för mycket alkohol, nej tycker synd om dem alla! Fy!!!
Nu kommer fina I och vi ska ner på byn och kolla marknaden och åka karusell. Kramar!
6 kommentarer

Favoritporslin

Hej lördag! Idag är det marknad och som tur är har vi fint väder. Sol men blåsigt. Men att solen är här är så himla skönt! Jag ska åka karusell och äta kolor. Åh, jag älskar att åka karuseller! Helst på Görna Lund eller Liseberg, men det hjul som finns här varje år fungerar finfint det med :-)
Jag ska gå med finaste vännerna och äntligen få träffa L igen som har varit i Nice med sin franskaklass sedan i måndags, äntligen är hon hemma igen! Och vi har mycket att prata om!
Nu är det dags att fixa sig och lyssna på Kents nya, grymma album!
8 kommentarer