Första skoldagen avklarad

 
 
 
 
 
Hej! Idag var det första dagen i skolan, på gymnasiet. Det har gått hur bra som helst och klassen verkar bra! Även lärarna och skolan överhuvudtaget verkar bra och jag kommer nog kunna trivas där i tre år.
Jag ser till och med fram emot morgondagen då även 2orna och 3orna kommer vara på skolan. Ska bli kul att se alla elever! Och såklart ska det bli kul att även se Albin på skolan, hihi ;-)
 
Vi slutade vid halv tolv-tiden och det var riktigt skönt. När mamma kommer hem från jobbet ska vi ut på en långpromenad och det ska bli så himla skönt! 
Vi hörs!!
3 kommentarer

Molnig lördag

Hej vänner! Testar att mobilblogga för första gången från min iPhone. Jag har hört att det brukar krångla när man mobilbloggar men jag hoppas att mitt inlägg postas.

Idag vaknade jag hos Albin. Sov där inatt och igår lagade vi nachotallrik och var hundvakt åt deras hundvalp Hugo. Allt gick super och vi somnade ganska tidigt för att vara oss. Ändå sov vi till halv tolv idag så vi var nog ganska trötta ;-)

Idag har jag städat min systers rum noga för imorgon sover jag och Albin där. Gud så dammigt det var!! Hon är en riktig slarver så tur att jag städade idag för Albin är nämligen allergisk mot damm. Och på tisdag börjar skolan också, åh vad jag kommer sakna sovmornarna, men det ska ändå bli skönt att börja skolan efter ett långt sommarlov.

Nu ska jag ta en dusch och sedan fortsätta med att städa mitt rum. Vi hörs!

2 kommentarer

Fredag och mys

 
 
 
 
 
Fredag och kanonväder! Sol och varmt. Jag har legat ute i min solsäng och läst tidning innan det blev molnigt. Lugn och skön dag med andra ord.
Senare ska jag duscha och efter det åka hem till Albin. Vi är hemma själva vilket innebär att vi ska vara hundvakt åt deras hundvalp Hugo. Åh, han är verkligen världens söstaste! Och då ska vi även passa på att laga mat. Nachotallrik blir det, mums! :-)
 
Och på tisdag börjar skolan. Ska bli roligt, spännande och utmanande!
Vi hörs!
 
0 kommentarer