Måla måla...

Hej! Här hemma har vi lite projekt på gång. Igår passade jag på att hjälpa pappa att måla väggarna i den lilla "hallen" medan dem är borta. Idag gjorde jag en tredje strykning och tog bort all tejp så nu är det klart med väggarna så nu kan pappa fortsätta med dörrpostarna. Vitt blir det!
Det är så kul med lite projekt. Det är när jag håller på hemma och hjälper till som jag verkligen ångrar att jag inte valde bygg istället för sam... Det är ju så kul att pyssla och dona!

Wow vilket väder vi har alltså! Helt vindstilla och massa plusgrader. Fick tråkigt på eftermiddagen så gick ut i solen och satte mig på trappen till boden. Åh, det är så underbart! Tog med mig en kopp kaffe och IKEA-katalogen ut och satt där i en och en halv timme. Senare blir det nog en PW. Vill bara ut! Härliga väder!!

4 kommentarer

Ett underbart lov väntar

Japp, som rubriken lyder så väntar ett härligt påsklov. Älskade ledighet! Påsken är en sån rolig högtid. Massa god mat och godis och inte panik och stress över klappar och annat som det är över jul. Jag älskar julen, men påsken är så avslappnade och skön! Och väldigt fin med alla dess färger!

I vårt vardagsrum satte jag ner riset i vår Tine K kruka och lite gula enkla ägg. Enkelt och så fint!

3 kommentarer

Vill ha...

 Vill ha, vill ha, vill ha... Allt kommer från Bik Bok och jag är typ lite kär. I veckan hoppas jag kunna köpa med något när vi ska till Västerås. Tagga tagga!
 
God morgon! Vaknade tidigt idag. Solen skiner rakt in på rummet och min vita rullgardin är inte till så stor nytta. Skulle kunna dra ner persiennerna men att vakna av solen är underbart så avstår helst det.
Direkt när jag vaknade satte jag på en kanna kaffe och kröp upp i sängen och fortsatte titta på "The Social Network" som handlar om skapandet bakom Facebook. Började titta lite igår när jag kom hem från syster men blev så trött. Slutet ska jag se ikväll. Tycker verkligen om såna filmer. Wow, vilka människor alltså! Blir så imponerad!
Snart ska jag äta lite frukost. Magen kurrar högt nu. Och till lunch senare blir det en tallrik av min  kycklingwok som jag lagade till igår. Alltså hur kan jag vara så dålig på matlagning?! När mamma gör samma wok blir den supergod och har en tydlig smak av kokos (kokosmjölk). Men min smakade bara vatten typ... kom hem igen mamma och pappa! Mamma måste lära mig allt hon kan innan jag flyttar hemifrån om några år... Är verkligen dålig på matlagning.
 
Nu är det dags att byta om. Och sen frulle. 
Ha en bra dag! 
4 kommentarer