Slinga av hjärtan

Mitt senste pyssel; Slinga av lerhjärtan. Med inspiration från ALLT i HEMMET.
-
God förmiddag! Väcktes tidigt imorse av att Dalton busade på mattan nedanför min säng. Han såg att jag vaknade och kom och la huvudet på madrassen och väntade på att jag skulle kliva upp och ta med honom på en morgonpromenad. Vi gick en liten promenad och avslutade med lek på en gammal kyrkogård. Nu ligger han nedanför soffan och tittar på hundarna på tv:n.
-
Jag ska snart äta frukost och sedan pyssla lite med gamla tändsticksaskar. Fick en ide från en blogg igår som jag tyvärr inte minns namnet på. Och igår kom min faster Susanne förbi och lärde mig att virka bollar. Nu ska det viraks! Och lite till pyssel hinner jag nog med! Ha en bra start på veckan!
5 kommentarer

Paris och Charleston från Mio

Hej! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka alla klockor? Jag älskar det! Klockan är inte ens elva än. Imorse kom söta Dalton och stannar några dagar över höstlovet. Jag ska ta med honom på en långpromenad lite senare. Idag ska jag pyssla. Jag är verkligen på pysselhumör och har lite ideér i huvudet. Bland annat ska jag pyssla till adventsljusstaken, göra lite skyltar till jul och kanske göra några armband. Åh vad kul! Äntligen kommer pysselsuget tillbaka!
Igår monterade vi sängen och sängborden och det blev så bra! Dock håller inte Mio samma, gamla, bra kvalitet på möblerna längre. Båda jag, mamma och pappa blev bevikna när vi satte ihop den. Men men den blev fin när den väl blev klar! Vad tycker ni?
9 kommentarer

29 oktober 2011

&-tecken från Åhéns.
-
Hej på er! I förmiddags var vi i Avesta och hämtade nya sängen på Mio. Ni får se den nya sängen när den är på plats. Det blev även två bordslampor som är så fina! Det blev även lite shopping på stan innan. Jag kom hem med en stickad tröja, några armband och ett halsband. Jag tror att jag inviger halsbandet ikväll på spökkvällen. Och armbanden. Annars har jag inte så mycket planer. Kanske hjälpa pappa med monteringen av sängstommen och sängborden. Ha en underbar helg fina ni!
1 kommentar