Jul by Åhléns

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
By Åhléns
 
Hmm.. Alltså märks det hur mycket jag börjar längta efter julen nu? Det kryllar överallt med julinspiration! Allt från mat till inredning. I år ska jag verkligen PYNTA rummet. Har planerat att ha en liiiten gran, ljusslingor, ljus, hyacinter bland annat. Det ska bli en neutral och trivsam jul i mitt rum. 
Redan nu har jag plockat granris i en kruka, förberett adventsljusstaken, ställt upp hyacinter på rad, tagit fram blockljuset med pepparkakor, dekorerat byrån med en ljung och ställt en liten gran i kruka i fönstret. 
Nu längtar jag till första advent, julbaket, julkalendern och allt som rör det. Hänga upp stjärnan i fönstret och tända tusen ljus varje kväll♥
 
Vad säger ni? Längtar ni?
 
Kram!
6 kommentarer

Pepparkakor

Hej! Åh vad jag äter pepparkakor nu! Det är ju helt galet gott verkligen! 
Idag när jag kom hem tog jag en kopp kaffe och några pepparkakor. Efter det blev det en PW och lite "jul"pyssel på rummet. November är ju en rätt mysig tid. Kan inte sluta längta efter julen hihi!
Ha en fin kväll!!
Jul
6 kommentarer

November

Nu har höstlovet och oktober passerat. Idag är det mys-söndag. Det har brunnit i kaminen hela dagen och snart är det dags för fika. Senare blir det plugg och prepp inför skolan som drar igång imorgon igen. Det ska bli skönt att få komma tillbaka. Älskar verkligen skolan och mina underbara klasskamrater, har verkligen saknat dem!

Juletider börjar närma sig, kan det bli mysigare?
Kram!
1 kommentar