Röda vinbär

 
 
 
 
Sockerkaksmuffins med röda vinbär. Bären plockade jag i somras hos farfar. Så kul att baka med! 
 
Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka. Imorgon blir det myskväll med vännerna och vin. Galet skönt med långledigt. 
 
Ha det bra!
7 kommentarer

Årets första riktiga grillkväll
Åh igår blev årets riktiga första grillkväll med familjen, faster, Peder, syster och Kalle. Så jäkla grym dag och kväll! Galet bra väder, springtur, grillning och jordgubbar. Perfekt slut på ledigheten!

Skolstarten har gått bra! Drog igång med en redovisning imorse och nästa lektion börjar 3... Lite segt men som tur är har jag Christians lägehetsnyckel medan han är i USA så jag och Hanna har ätit lunch här och njuter nu i solen på balkongen. I eftermiddag ska jag och Denice ta en promend i det sköna vädret. Underbart! 

Önskar er en fin vecka! Kramis
9 kommentarer

Hallonkvist

Två små hallonkvistar med ljusgröna blad livar upp hela hyllan. Motiven i ramarna är presentpapper som jag hittade i källaren som inköptes i vintras från IKEA. Det får duga tills jag hittar några riktigt fina svartvita motiv. 

Idag är det lovets sista dag och solen kikar fram bland diset. Lite plugg är det enda jag planerar idag. Och kanske bullbak. Baka är ju så kul! Speciellt bullar. 

Påsken har varit lugn och skön. Lovet lika så. Nu ser jag fram emot skolan imorgon! 

Ha det bra!
3 kommentarer