1 oktober 2011

God morgon kära vänner! Idag är det den första oktober. Herregud vad fort allting går! Veckorna bara passerar. Det ser ut att bli en fin dag! Åh vilken fin årstid hösten är!

Idag ska jag prova på lite julpyssel här hemma. Visst det är nästan tre månader kvar, men jag längtar liiite till julen och måste prova om det fungerar. Jag ska även tvätt, tejpa och grundmåla listerna runt fönsterna i köket. Vi ska nämligen byta till hissgardiner och då blir det fint med vita lister :-)
Detta underbara ljus vann jag hos Kine.
3 kommentarer

Lundagård

Lundagård har så mycket fint! Jag fann webbutiken när jag sökte efter etiketthandtag. Är inte etiketthandtag så fint? Jag funderar på att göra nårgon fin låda och fästa ett etiketthandtag eller kanske fynda en låda på loppis. Besök besök besök deras webbutik och blogg!

Hej på er! Även denna dag vaknade jag upp supertrött. Och även med hosta och ont i halsen. Skönt att det är så varmt och fint ute iaf! Igår var det 22 grader och idag ser det ut att bli lika varmt om man kollar på termometern.
Idag har vi SO-prov och HK-inlämning. Jag är alltid lite pirrig inför prov! Vill bara ha det gjort nu nu nu! ;-)
Kram!
2 kommentarer

29 september 2011

Tapeten i hallen, vad tycker ni?

God morgon läsare! Idag var jag så grymt trött när jag klev upp. Det var mörkt och mulet ute och det får mig att längta till julen. Lite iaf, hihi. Gud så mysigt det vore med jullov och snö!
Ser ni tapeten? Vad tycker ni? Den är ljusare än vad bilderna visar. Hallen blev klar igår och så började jag och pappa i sovrummet. Där blir tapeten lite mer beige/brun.
Kram!
7 kommentarer