Helgstart

Hej vänner! Snart är det fredag och helg. Bästa känslan någonsin typ! Ligger nu i min renbäddade och mysiga säng och borde plugga matte men såklart har jag fastnat framför datorn... Livsfarligt att sätta på den såhär innan läggdags. Nu kommer jag vara fast fram tills att jag ska sova... Kan inte hjälpas ;-)

Det ser ut att bli en lugn helg för min del och det ska bli himlans skönt. Jag älskar helger och ledighet mest av allt typ!

Jag önskar er en trevlig helg! Kram!

4 kommentarer

Vårgrönt

 
 
 
 
 
Hej! Har tänt massa ljus på rummet nu och ligger i sängen och lyssnar på bästa Kent. Galet hur mycket jag älskar killarna! 

Måndagen har redan gått. Snart är det februari och jag fyller 17 då. Ett år närmare 18, wiho!! Jag och C planerar att kanske ha en mindre lokalfest tillsammans snart, skulle ju vara helt sjukt kul! Och att jag får för föräldrarna gjorde min dag idag! Nu ska vi bara hitta en lokal och fixa en inbjudningslista för dem vi vill fira med :-D 

På tal om ingenting så är det så fint att plocka in kvistar med knoppar som slår ut och blir härligt ljusgröna. Det ser ju så himla fräscht ut!
 
Kram!
6 kommentarer

Söndag, igen...

Helgerna går ju för fort... Det är redan söndag och imorgon är det måndag och tråkig skola igen. Som tur är börjar det bli ljusare på mornarna och även på eftermiddagarna när man hoppar av bussen. Det är sjukt hur mycket jag vill ha ljusa kvällar. Det är det absolut bästa sen när våren kommer, allt ljus man får varje dag, helt underbart!

Helgen har varit rolig och gått fort. I fredags var jag, L och C på fest i Avesta vilket blev mycket roligare än jag trodde det skulle bli. Vi spelade mest biljard och skrattade hela kvällen. Kom hem ganska tidigt och det var så skönt att vakna igår och inte vara en smula bakis. Så skönt!
Idag ska jag och L hem till C och födelsedagsfika då C fyllde 17 år i torsdags. Gott!!

Igår åt jag värsta proteinlunchen, det blev godare än jag trott faktiskt. Då mina matkunskaper inte är så bra så får det bli såna luncher när mamma och pappa jobbar haha... Enkelt, gott och nyttigt! Stekt ägg (som nästan var löst inuti. Japp, kan inte ens steka ägg, så illa är det...), hackad tomat, sallad med fetaost och massa gott och så keso.

 

5 kommentarer