Gotland - Boende

 
 
 
 
 
 
 
 
Här är några små glimtar från köket och vardagsrummet från lägenheten vi hyrde på Gotland. Verkligen en hur fin lägenhet/gårdshus som helst! 
 
Hej! Det är sällan jag har tid för bloggen nu. Och det tycker jag är tråkigt. Men jag hittar varken tid eller inspiration längre. Men då och då kommer det upp inlägg här.
Idag är det söndag och jag är hundvakt åt Dalton. Han kom hit i fredags och ska hem imorgon. Åh, världens bästa hund! Planerna för idag är att sova med Albin men får se hur det blir då jag blev hundvakt en dag extra åt Dalton. Men vi kanske sover här. Vi får se helt enkelt.
Här har vi fint väder som vi har haft i några dagar nu så nu ska jag kila ner och käka frukost innan jag ger mig ut på en långpromenad med Dalton.
Kramar Isabelle
1 kommentar

Bilder - Krusmyntagården, Gotland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blandade mobilbilder från fina Krusmyntagården på Gotland. Jag rekommenderar verkligen ett besök dit om ni befinner er på Gotland någon gång.
 
Hej! Jag ligger vaken och trött i min säng. Magen kurrar så jag ska snart springa ner till köket och fixa frukost. Och efter det blir det  en dusch och vid klockan fyra idag ska jag möta bästa I efter jobbet som har varit på Åland i en vecka. Oj, vad saknad hon har varit men nu är hon äntligen hemma!
Och resten av veckan kommer jag nog att bo med mina vänner och en natt kanske även med Albin. Men först och främst ska jag umgås med mina underbara, fina vänner ♥
1 kommentar

Lycklig!

 
Jag är nog lyckligast i världen just nu! Bästa killarna ♥
3 kommentarer