S:T Hans
Hej! Är på världens bästa Gotland och vill göra en hälsning! Kom hit i lördags och på lördag bär det hemåt igen, tråkigt nog... Eller jag kommer stanna i Nynäshamn några dagar så jag får lite längre semester. Tiden har gått så fort här! Vädret har inte varit det bästa men idag ska jag och Lovisa till Tofta iallafall och njuta av lite sol innan vi åker imorgon. Nu väntar frukost och sedan tar vi bilen till Tofta! 

Ha en bra dag!
0 kommentarer

Årets midsommardukning


Årets dukning inför midsommar är redan klar. Jag var så ivrig haha och tycker det är så kul att pyssla och dona. Så skönt att bara komma hem till dukat bord imorgon efter lunchen som är hos farfar. Det ska bli så mysigt! Jag älskar midsommarafton!!! Ska ta det lugnt i år hemma med familjen och bästis för på lördag åker vi till Gotland så vill vara pigg och fräsch. Längtar!!!

Önskar er en underbar midsommarhelg!
0 kommentarer

Juni

 
 
 
 
 
 
 
HEJ! Det är ett bra tag sedan jag bloggade nu. Glömmer helt enkelt bort det och det är lite tråkigt... 
Det har hänt en del sedan sist. Eller inget speciellt egentligen men ändå. Jag har SOMMARLOV nu och det är så skönt! Andra dagen idag så har inte kommit in i det än bara. På lördag åker vi till Gotland och jag längtar så mycket. Äntligen bort här ifrån.
Och på fredag är det ju årets bästa högtid. Midsommarafton! Det ska också bli kul. Har inga större planer och tror att jag ska fira hemma med familjen i år. Skönt och lugnt med tanke på att vi ska iväg på lördag till Nynäshamn och sedan Gotland.
 
Bjuder på lite blandade bilder från juni. Den sista är på mig och Christians från i torsdags när han hade sin studentbal och jag var och kikade. Så himla fina alla var! Och i lördags tog han studenten så det blev firande! Så kul! Längtar till nästa år när det är min tur! Har redan börjat planera klänningar hit och dit hihi.
 
Idag ska jag och mamma lyxa till det med lunch på Elsa Anderssons konditori då hon är ledig. Och efter det lite jobba i några timmar. 
 
Vi hörs! Ska bli bättre på att blogga. Kramar
 
 
 
 
 
 
1 kommentar