New in - träningskläder

 
 
 
 
När jag fyllde år så fick jag ett presentkort på H&M som jag handlade träningskläder för i helgen. De har verkligen mycket fint till bra priser! Och nu när jag går på gym är det extra roligt med lite nya fräscha kläder. Mina favoriter är sport-BHn och vattenflaskan. Älskar den blåa färgen verkligen!
Idag blev det härligt väder på eftermiddagen så jag passade på att ta en springtur på nästan fyra kilometer. Min kondition är sämst kan jag nu konstatera! Fy så tungt det gick! Men jag sprang hela tiden och nu känns det så skönt i kroppen! Senare tog jag bussen till Fagersta och gymmet. Jag körde ett lättare mag- och benpass med min kusin. 
Nu är det läggdags! Godnatt!
6 kommentarer

Solig torsdag

Hej kära ni! Jag vakande upp tidigt hemma här. Solen skiner ute så det blir riktigt ljust i rummet. Det är så härligt och vakna av ljuset och vara pigg! Väl uppe tog jag en kopp kaffe framför TV:n. Himla skön start när man är lite småseg när man precis har vaknat. Efter det blev det en smarrig frukost i form av fil med fröblanding, värmda hallon- och blåbär och lite banan.

Idag har vi soligt men inte lika varmt som igår så idag blir det nog ingen PW. Ska till gymmet ikväll med min kusin så får köra extra hårt då! Annars går resten av dagen till att plugga, blä! Det borde vara förbjudet att ge läxor så att man inte behöver plugga över loven. Stress!!

Här har ni dagens frukost. Riktigt smarrigt med värmda bär!
Och så har jag en fråga till er, vad vill ni läsa mer av här på bloggen? Är det något ni saknar och vill ha mer av? Till exempel mer inredning, pyssel, outfits, tips, inspiration, recept? Det är bara att kommentera, skulle verkligen uppskattas att få veta av er läsare!
Ha en bra dag fina ni! Kramis

6 kommentarer

Vårkänslor och PW

Hej! Det är elva grader ute och snön har droppat hela dagen från taket. Jag dör lite av lycka att äntligen våren är på gång nu! Efter lunch fick jag nog av att vara inne så knöt på mig joggingarna och tog en PW på 55 minuter. Det kan ha varit det bästa jag gjort på länge! Åh vilken härlig prommis det var!

Nu sitter jag i soffan och försöker plugga. Svalkar mig med vatten, is och hallon.

4 kommentarer