Lussefrukost

Godmorgon! Idag ligger snön vit och alldeles jättefin utanför. På TVn är det Musikhjälpen, har ni önskat låt än? Om inte, gör det!!! Vår musik räddar liv!

Idag hade jag en (!!!) enstaka lektion klockan halv nio till tio så fick stanna hemma för mamma och pappa. Klev upp halv tio, kollade julkaldern och åt frulle. Som en liten efterrätt blev det lussekatt och peppisar. Det absolut godaste som finns tror jag allt!❤️
Önskar er en fin tisdag! Kram fina vänner
8 kommentarer

Andra advent

Godmorgon söndag och andra advent! Här hemma luktar det tända ljus och frukost. Japp lite konstigt kanske men så doftade det när jag steg upp. Har ätit god frukost och på eftermiddagen blir det fika med mina pepparkakor och lussekatter som jag bakade tidigare i veckan. Och kanske lite glögg. Så himla gott! 
Idag ska jag baka chokladtryfflar med peparkakskross. Återkommer om de blev goda ;-) 
Här är bilder från mitt rum som jag tog nu på morgonen. 
Ha en bra andra advent!
7 kommentarer

Första advent

1a december och 1a advent. Utanför är det ingen snö och några enstaka plusgrader. Jag gillar det. Riktigt vinterkyla och massa snö är inte riktigt min grej. Det är jättemysigt men ruskigt och kallt, och det gillar inte jag ;-)

Här hemma har vi fikat efter frukosten med goda pepparkaksdammsugare och kaffe. Mysigt start! Nu kommer dagen bestå av målning i min systers lägenhet och julskyltning. 

Mysigt första advent!❄️

1 kommentar