Den lilla gubben

Den lilla gubben som är bland det godaste som finns är jordgubben såklart! Ikväll åt jag de första för i år och hade nästan glömt bort hur gott det är... Rena rama himmelriket!!

Eftermiddagen/kvällen har varit en av de mysigaste. Tripp till Avesta efter skolan där jag hittade lite nytt, grillat, efterrätt i form av jordgubbar med vaniljvisp/glass och frisbee (helt galet kul hihi) med familjen och Kalle. Jag har världens bästa familj! Denna kväll är en av de bästa på länge. Perfekt avslut på denna skolvecka! ❤

Imorgon väntas 30-årskalas för min kusins fru. Hoppas på fint väder! Bra helg blir det!

P.S Kika min Instagram; "isabelleolsson" och följ mig gärna där! :-D

2 liter jordgubbar delade vi fem på, mmm!!

 

4 kommentarer

Vilken härlig dag

Japp, vilken härlig dag. Strålande sol hela dagen och 25 grader i skuggan. Kom hem vid 1-tiden och hann med att vila i solsängen ett tag. Så jäkla underbart!! Älskade sommar och värme, stanna för evigt! ☀

Tog en liten springtur runt strandpromenaden i kvällssolen. Så skönt! Och väldigt varmt och flåsigt hihi. Men känslan efter är oslagbar! Efter gympasset igår och springturen idag så känns det i benen ;-)

Växten på altanen klättrar upp för pinnen. Hoppas den slår ut i blom snart!

1 kommentar

Isabelles drömmar 2 år!

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är bloggens 2-årsdag! Hipp hipp hurra! Gud så fort det har gått... Redan två år har passerat, det känns det verkligen inte som. Det är så kul att några av er har varit med från starten och att jag har fått "vänner" som man har kontakt med hela tiden. Det är ganska fantastiskt! Jag är så glad över alla fina läsare som har besökt min blogg under dessa två år och jag hoppas att ni vill hänga kvar här i fortsättningen. Det är NI som inspirerar mig! Utan er hade min blogg inte varit någonting. Tusen tusen tack!
Alla fina avtryck och ord som har lämnats här är ju helt otroliga! Hur kan man inte få ett leende på läpparna när man läser alla söta kommentarer?! Det är så kul! 
Jag hoppas på många fler år här. Är ni på?
 
Ni är bäst fina läsare!♥
6 kommentarer