1 december 2011

Det skönaste som finns är nog renbäddad säng! ♥
-
Hej! Idag är det första december och 24 dagar kvar till julafton♥ Men ännu ser jag ingen snö... Men det ser ut att komma enligt väderprgnosen.
Idag har jag matte-prov B-del och den delen är alltid så svår! Men jag hoppas att det går bra! Och även spanska-glosor som jag inte heller kan så bra... Undra hur detta ska sluta...
Vad hittar ni på idag? Jag ska försöka ta mig igenom det sex lektioner långa dagen... Torsdagar går så långsamt och de flesta lektioner är inte alls roliga. Och så har jag även utvecklingssamtal idag på dagen, klockan tolv.
Kram Isabelle
4 kommentarer

Inspiration till vardagsrummet

Vårt vardagsrum trivs jag i men jag vill ändå ändra och göra om. Just nu tycker jag att det nästan ser lite rörigt ut och oplanerat. Jag drömmer om vita väggar, ljust golv (gärna Alloc Lutad Furu), vita dörrar, knytbandlängder till alla fyra fönster. För att göra det mer praktiskt skulle det vara toppen med en hörnsoffa och ett mindre soffbord.
Detta får mig att vilja flytta hemifrån mer. Att planera och gå på IKEA, inreda, besöka loppisar o.s.v. Inreda en hel lägenhet efter min egen smak. Men det får nog vänta ett tag♥
-
Hej! Nu och ett tag framöver gäller plugg. Och ett varv runt sjön ska jag även försöka hinna med för att få bort den värsta träningvärken efter gårdagens träning. Kom precis på att jag glömde spanskaboken i skolan med alla glosor i... Lyckat! Hoppas att bästis kom ihåg dem så att jag kan ringa henne senare. Aja, nu gäller plugg!
6 kommentarer

Så blev hallen

Här ser ni hur hallen blev, golvet, tapeten och skänken. Minns ni hur det såg ut förr?
-
God morgon! Det är redan onsdag och halva veckan har snart gått. Igår var jag och vännerna på dansträning och det var så kul! Jag kommer helt klart gå dit igen!
Idag efter skolan blir det plugg. Jag har matte-prov imorgon och även spanska-läxa. Det är ganska svårt att plugga till matte-prov och språk-prov. Vad ska man plugga liksom?
Hoppas ni får en bra dag!♥
9 kommentarer