Frukostdags

 
 
 
Dagens frukost betod av fiberhavregrynsgröt kokt med linfrön toppad med blåbär, pumpakärnor och sesamfrön, ett glas färskpressad apelsin/kiwijuice och en kopp kaffe. Helt klart redo för dagen!
 
Hej måndag och ny vecka. Planerna för denna är att plugga till körkortet, umgås med Christian och mina vänner och fira älsklingen som blir 19 på lördag. Alla presenter klara, känns ju grymt skönt! 
 
Idag och resten av alla måndagar fram över börjar jag klockan tio i ett, lyx! Så har fått sova ut och njutit av en god frukost. Nu ska jag fortsätta med plugg. 
 
KRAMAR
5 kommentarer

18 år och det ska firasHej! Det är vår och har plockat in äppelkvistar som snart vill slå ut. Så vårligt och fint! En favorit!

Ikväll smäller det! Det är dags för min, Albin och Cornelias 18-årsfest med tema Hollywood! Vi blir runt 130 stycken i en lokal och vi ska dansa, skratta och ha grymt jäkla kul! TAGGAR! Jag ska vara Miley Cyrus med knutar i håret, body och röda läppar. Detta kommer bli grymt!

Vi hörs! Kramar
2 kommentarer

Vår!!!

 
Det är vår på riktigt!!! 13 grader och strålande solsken har vi haft idag! Blev såklart en PW på eftermiddagen, var längesedan jag svettades så mycket, men det var härligt på ett sätt! Kan knappat fatta det. Det är vår! Ren lycka!
 
Som ni ser så har jag bakat chokladmuffins med hallon och blåbär som åkte ner i magen tillsammans med kaffe efter promenaden. Ett perfekt avslut på en grym helg! Dessa söndagar är allt för bra.
 
Önskar er en bra vecka!
7 kommentarer