Packar...

 
 
 
Saknar mitt lilla rum hemma...
Just nu håller vi på att packa och städa den fina lägenheten vi hyrt i vecka här på Gotland... Alltid lika tråkigt. Men dagen har varit lyckad och varm. Det började med att min moster och hennes sambo + annat sällskap kom med Birka. Vi åkte turisttåg och visade runt i Visby för dem. En lyckad och rolig dag med mycket skratt! vid femtiden hoppade dem på båten igen. Vi åt en god middag nere vid hamnen och nu har vi börjat städa lite smått inför imorgon. Båten går redan kvart över nio från hamnen och en fyra timmar lång båtresa väntar och efter det en 3 timmar lång bilresa hem till min lilla by.
Jag kommer sakna Gotland! Bästa ön som bjuder på allt! Jag hoppas verkligen att jag får komma hit en fjärde gång, alltid lika kul här!
Vi hörs kanske imorgon när jag är hemma, om jag hinner. Ska nämligen va med A och sedan är det ju EM-final, spännande!
Kram Isabelle
3 kommentarer

Lördag på Gotland

 
 
 
 
Hej! Två soliga dagar har vi haft här på Gotland och jag och bästis har legat på Tofta strand båda dagarna. Åh, jag är så glad att vi i alla fall fick lite sol när vi är här på semester. Nu är jag brunbränd och glad för solen vi fått!
Idag är det sista "rikitga" dagen här på Gotland. Imorgon ska vi städa och åka tidigt med båten hem till fastlandet. Åh, jag kommer sakna bästa ön! Varje gång tar det emot att säga hejdå när jag ska åka hem...
Vi har gjort utflykter till Hoburgen, Krusmyntagården, Villa Muramaris, gått längs havet i solnedgången, vandrat på alla fina gator, ätit jordgubbar i sanden, kastat frisbee på stranden, shoppat, ätit god mat och skrattat mycket! En lyckad vecka här på Gotland helt enkelt.
Vi hörs när jag har kommit hem! Kram Isabelle
2 kommentarer

Conversekärlek

 
 
 
 
 
 
 
All kärlek till dessa godingar, Concerse! Jag har sju par tror jag, så sjukt fina! Två par vita höga, ett par vita låga, ett par höga USA, ett par hallonrosa höga, höga svarta och ett par låga röda.
 
Hej! Är det redan torsdag? Oj, så fort denna vecka har gått. På söndag åker vi hem så jag ska njuta av de sista dagarna här på bästa Gotland!
Igår började det med en tur till Krusmyntagården där det var så himla fint. Tyvärr tog jag inte med kameran dit, men några mobilbilder blev det som jag visar upp när jag kommer hem. Efter det blev det lunch och shopping. Hittade en tröja som var lite halvfin (dock så fin att jag köpte den, haha) på rean inne på Cubus. Har handlat mycket här. En grå munktröja, sex stycken spetstrosor, en vit klocka, ett linne, en fin kopp i porslin, en stickad tröja på rean, en bikiöverdel och så tröjan från Cubus så jag känner mig nöjd. Dock kanske bikiniöverdelen lämnas tillbaka idag, är inte helt hundra på den. Jag ska prova i lugn och ro innan jag bestämmer mig.
Nu ska jag ut med resten av gänget, vi hörs!
6 kommentarer