31 juli 2011

En urfin pall i stugan som jag gärna vill ta med mig hem ;)God morgon! Jag fixar mig inför en heldag i huvudstaden med shopping och AIK-match. Ska bli superkul! Soligt ute och jag tror att Stockholm också har vackert väder. Jag har lite bråttom nu men vi hörs nar jag är hemma igen ungefär klockan halv tolv i natt. Kram!
6 kommentarer

30 juli 2011

Hej på er!! Nu är jag hemma igen efter tre dagar i Livsdal med bästis. Är trött och känner mig sliten. Men kul har vi haft! Klockan fem får vi gäster och jag ser fram emot en god middag. När man är på landet utan rinnande vatten lagar man inte så avancerad mat utan helst snabbmakaroner och korv.
Att diska i Livsdal är så kul. Jag som hatar att diska!! Med den utsikten över bondgård och sjö så njuter man verkligen... Kolla själva;

5 kommentarer

29 juli 2011

Ljus i flakorna, fint!


Är hemma för att snabbt för att duscha och säga hej till er! Allt är toppen i Livsdal. Jag tog med mig lite tyg och ståltråd så nu pysslas det för fullt!
Jag såg på en skylt när vi åkte hem att det var en antik loppis i närheten så den ska jag besöka om den är öppen när vi kommer tillbaka, hoppas!! :)
Tack för alla fina kommentarer, det värmer verkligen! Kramar!
4 kommentarer