Gott Nytt År!

Jag önskar er en fin dag och ett gott avslut av 2011!
Och tacka er alla som har tittat in här och lämnat en kommentar! Det är ni som gjort att jag kom igång med bloggen i maj. Tusen tack! Vi hörs nästa år! 
8 kommentarer

Slutet av 2011

Hej! Nu är det bara få dagar kvar av 2011. 2011 har varit ett kanonår, men gud så fort det har gått! Jag minns förra nyår som igår. God 3-rätters middag och en skön kväll. Tyvärr var jag sjuk då och mådde inte så bra men det var skönt med ett lugnt nyår. I år blir det nog mer fartfyllt och vilt. Det ska bli så kul! Minst sagt, jag lämnar ett bra år bakom mig och ser fram emot vad 2012 bjuder på. Men jag känner på mig att även 2012 kommer bli ett riktigt bra år! Jag ser fram emot vad året har att erbjuda 
1 kommentar

Jag drömmer om...

EOS 1100D BLACK + EF 18-55 DC III
Jag sparar till en Canon EOS 1100D med 18-55mm DC-objektiv. Inte en "värsting"-kamera men när jag läste "för nybörjare som vill ta proffsbilder" visste jag att det är kameran för mig! Och priset passar mig med barnbidragsinkomst. Den verkar som en perfekt nybörjar-kamera.
-
God förmiddag! Här har jag vänt på dygnet tror jag allt. Men det är ju LOV trots allt! Och det gör inget när regnet öser ner utanför och inatt har vi haft storm! Men nu verkar det lugnt som tur är :-)
Nu brinner brasan och ljusen är tända. Jag ska kolla på ett par avsnitt av Solsidan.
Ha en bra dag!
8 kommentarer