Från H&M

Hej! Men fy! Igår blev jag plötsligt supertrött på hemvägen från Västerås och när jag kom hem visade sig att jag hade 39 graders feber. Idag känner jag mig piggare men lite feber hänger fortfarande kvar. Gud så kroppen spökar nu! I söndags efter träningen fick jag också feber men i måndags mådde jag prima, men så igår kom febern tillbaka... Konstigt!
Dagen igår blev lyackad! Jag hittade mycket fint. En vårjacka (som en regnjacka från Gina Tricot, är dock osäker på den! Men färgen och modellen var så fin, men materialet...), lite smågrejer från IKEA, en härlig munktröja och ett grå/beiget linne från Bik Bok. Jag känner mig supernöjd!
-
Och imorgon välkomnar jag mars månad! Vart har tiden tagit vägen?! Är vi snart inne i mars? Men ändå är det så himla skönt att de mörka och kalla månaderna har gått så fort. Nu kan gärna våren komma på riktigt!
Jag är trött på att flänga runt i vinterjackan och sätter gärna på mig vårjackan. Och låga, vita converse! Åh!
Ha en bra onsdag!♥
8 kommentarer

Efter vintervilan...

... Har jag tagit skott av min stora pelargon som jag har klippt ned. Och ett skott är redan beredd att planteras i kruka då rötterna växte som ogräs under några veckor. Wiho!
-
Hej på er! Jag mår bra idag och jag och mamma kan åka till Västerås! Wiho! Vi ska besöka IKEA och andra inredningsbutiker. Jag ska köpa en liten och söt (och dyr) kruka att plantera ett av mina skott i. Resten planterar jag i vanliga terrakottakrukor. Jag ska även köpa en stor glödlampa med tygsladd inne på Clas Ohlson då jag bara har en liten glödlampa i plasttråd nu. Jag fick kommentaren av min syster när kom kollade i mitt fönster; "Ska du ha sådär? Du har ju inte ens en skärm..." Och av pappa fick jag kommentaren; "Det där kallas karkarskärm" eller vad han sa... Jaha, jag måste nog göra något åt det där. Men mamma tycker i alla fall att det är fint.
Jag känner mig inte på topp med huvudvärk och mensvärk men det ska nog gå ;-)
Vi hörs!
3 kommentarer

Sportlov

God morgon måndag! En veckas sportlov har jag framför mig och behöver jag ens beskriva hur skönt det är? Åh, underbara och oplanerade dagar att se fram emot. Men... Igår efter träningen åkte jag på feber och vaknade nyss av huvudvärk. Dock känns det bättre idag. Med febern alltså.
Jag SKA åka till Västerås imorgon! Det spelar ingen roll och jag har feber eller huvudvärk! Jag ska käka Alvedon om det så behövs! Åh, så typiskt att jag blir sjuk på lovet! Men det förstod jag nästan då båda föräldrarna har varit risiga hela helgen.
Kram från en lite arg Isabelle på grund av sjukdom.
10 kommentarer