Studiedag imorgon, wiho!

Hej! Helgen var lugn och otroligt skön! Var hemma både fredag och lördag och tog det lugnt med familjen, åt god mat, kollade på TV som inte hänt på evigheter och njöt tusen gånger om. I söndags sov jag hos C och det betyder att jag hade nära till skolan idag. Lyx! Och imorgon har vi studiedag vilket är så himla skönt! Så går jag bara onsdag i skolan innan jag åker till Grövelsjön på torsdag och kommer åter hem på söndag. Det ska bli otroligt skönt att komma iväg en sväng och bara slappna av och inte tänka så mycket, utan bara vara ett tag. Njuta i naturen och uppleva nya saker. Stövlar, stavar (otroligt bra i fjällen har jag märkt från tidigare år), vantar, varma, vindtäta kläder, kamera och mycket annat nödvändigt ska packas :-)

Ett litet inlägg såhär innan läggdags om hur veckan kommer se ut, vi hörs!

Bjuder på två bilder från systers fina kök i lägenheten, otroligt mysig vindsvåning!

4 kommentarer

Kompiskväll

Hej! Åh, vad jag älskar helger! Igår var det fredag och jag njöt som bara den. Var hemma med familjen och åt helt otroligt god mat. Ikväll ska jag vara med vännerna och syster en stund. Äskade syster!

Och någon dag i veckan hoppas jag kunna hälsa på min kusin som igår blev mamma till en liten flicka. Alltså har jag fått ett kusinbarn. Jag är så glad! Fina skapelse! <3

Nu återstår fix inför kvällen. Puss

3 kommentarer

Lampan "FAS"

Hej! Köpte lampan "FAS" från IKEA för kanske ett halvår sedan och innan jag fick upp den här nere på nya rummet har den bara legat i min trådkorg och skräpat under kuddar. Men så ställde jag min vita stege jag gjorde i träslöjden för något år sedan och fick upp lampan på den och oj så nöjd jag är nu! Det blev verkligen bra på nya rummet!

Nu blir det middag med familjen. Kramar

4 kommentarer