Fläskfilépasta

 
Förberedelser inför middagen igår. Det blev fläskfilépasta med färsk tomat, paprika och champinjon.
 
 
Tadaaa. Älskar denna enkla rätt. Ädelosten gör så himla god smak på såsen.
Igår körde vi färsk pasta till. Funkar även att göra en plåt klyftpotatisar till. Beror vad man är sugen på.
 
Hejheeej! Vad skönt det är med helg! Hade världens skönaste fredag igår. Pao och Emelie kom hit och åt, efter det körde vi soffmys hela kvällen framför TV:n. Och åt massa godis såklart hihi. Somnade runt 23 tror jag och sov sådär riktigt gott inatt. Gick upp vid 7.30 imorse då jag var utvilad. Bytte om och tog mig ut på en timmes promenad. Jag hatar morgonpromenader... Det är skönt när man väl kommit ut men jag gör inget annat än att längta hem haha... Så är det alltid när jag går innan frukost. Känner mig bara helt trött och seg. Men eftersom jag och syster ska äta frukost ihop så orkade jag inte sitta och vänta i soffan bara så tog mig ut och det känns ju skönt nu i alla fall. Men snacka om att man blir hungrig av att gå på tom mage och det är ju inte så konstigt. Nej fy vad jag hatar för tidiga morgonpromenader.
 
Efter lunch idag ska jag och syster åka till Västerås för shopping. Sen vid 16-tiden nångång så ska vi på bio, The Danish Girl. Och efter det har vi bokat bord på Bistro Gränden för middag. Mysdag!! 
Fick två presentkort hos SF Bio när jag fyllde och hur rolig present är inte det?? Älskar att gå på bio!! Tack Helena och Isolde♥
 
Önskar er en fin lördag!! Kramis 
2 kommentarer
Amanda Jona [SPONTAN]

Mums vad gott! :)

Linnea

Kan inte du skriva recepten på det du äter? Ser alltid så himla gott ut!!

Svar: Självklart kan jag det!! Har blivit så dålig på att skriva ut recept men jag ska bättra mig!
Till denna ädelostfläskfilé behöver du:
- 1 fläskfilé (svensk)
- Kvibille gräddädelost
- grädde
- ev. redning och soja som ger färgsättning
- salt & peppar
- färska grönsaker om du vill (vi hade paprika, tomat och champinjoner)

Skiva/tärna köttet ock stek i smör. Salta och peppra. Låt stekas klart i en skvätt vatten under lock.
Smula i ost och häll på grädde. Låt koka upp och smaka sedan av. Tillsätt redning och ev. soja för färgens skull om det behövs.
Har du grönsaker så steker du med de.

Superenkel mat och SÅ gott!! :-D

Kram!
Isabelle