Gråa favoriter

Vad jag vill ha dessa två i linne från H&M Home!!! Undra om det får stå på årets önskelista... 
 
Hej! Denna vecka flög förbi, precis som alla andra veckor. Så underbart skönt med fredag imorgon! Det här är min näst sista (!!!) fredag på jobbet innan jag slutar. Har redan börjat tänka på present till världens bästa kollegor och chef. Kom på en riktigt bra nyss faktiskt hihi!
 
Här utanför är det regn och rusk. Eller inte direkt regn men det kommer ner lite skit. Så idag blir det varken springtur eller långpromenad, slappar hemma i soffan framför brasan istället. Äntligen en lugn kväll. Hela veckan har varit så "stressig" och upptagen. Fastän det är skönt och tiden går fort så slår inget dessa lugna hemma.
Imorgon efter jobbet blir det nog bara mys här hemma med familjen. Pappa kommer hem ikväll från Danmark (äntligen) så vi ska laga någon god middag och bara ta det lugnt imorgon tillsammans. Ska köpa världens största godispåse! Bästa med hela helgerna hihi. Och på lördag planerar jag och syster breakfast club som vanligt, mums längtar!!! Och på kvällen blir det nog utgång med världens bästa vänner, var sååå längesen sist vi var ut tillsammans. Så nu jävlar!
 
Har en riktig superhelg att se fram emot! Vad ska ni göra? Kramar
1 kommentar
Pauline

så fint med grått, har grått i sängen just nu :)