Bergen


I Bergen på Thon Hotell Rosenkrantz. Kolla rummet!!! Litet, mysigt och trivsamt. Ett av de finaste hotellen jag bott på! Och så badkar på badrummet, åh! 


Morgonrock och tofflor, som jag saknat det! Går alltid klädd i det när jag är hemma, finns inget skönare.


Stor och mumsig frukost. Är det något jag älskar med detta jobb så är det hotellfrukost varje morgon. Och jobbet i sig såklart hihi!

Hej söndag!! Är i Bergen nu. Åkte från Hamar i fredags eftermiddag och kom fram typ halv tolv på natten. Jobbig biltur!! Jobbade här i Bergen igår och så på kvällen var det orgfest. Det var varför vi åkte hit. Och det var så värt det! Hade jättekul igår med hela org Samuel! Knappt träffa några men efter nån timme igår tillsammans kändes det som vi känt varandra hela livet. Typ alltså. Hade i alla fall en väldigt rolig kväll! 

Har precis käkat frukost själv. Är så skönt med lite egentid ibland. Det är något man får sjukt lite av här. Till en början tyckte jag det var jobbigt men nu är det nästan jobbigare att vara själv en längre stund haha! Man kommer helt enkelt in i det.

Vaknade imorse och hade lite hemlängtan. Jag saknar min familj och mina vänner så sjukt mycket! Saknar även min gamla vardag och gamla rutiner. Vilken omställning det har varit. Till en början kändes det omöjligt att ställa om sig men nu har jag gjort det men måste erkänna att jag såklart saknar mitt "gamla liv" hemma. En vardag liksom. Fastän jag tycker att det här jobbet och livet är kul så vill jag ha en fast och trygg punkt. Jag vill fortsätta med detta efter nyår men ändå inte. Jag lever i en bubbla och kopplar helt bort allting där hemma, och det har sönder mig litegrann. Vill vara nära vänner och familj.

Tur att det snart är jul och att jag får komma hem och träffa alla igen. Hem till mitt lilla Norberg som jag älskar så mycket. Borta bra men hemma bäst. 

Hoppas ni haft en bra helg! 
0 kommentarer