Weekend i London

Middag första kvällen när vi kom fram till London. Restaurangen Bill´s låg i närheten av vårt hotell i Kensington så vi käkade där. Det var så nära och bra!
Min kycklingburgare var så god! Till den fick jag sötpotatispommes. Och så tog jag ett glas vitt. "Pinot grigio" hette det, väldigt gott och lättdrucket.
Vi åt även där igår kväll. Då tog jag en ceasarsallad, supergod den med!

Dag 2! Vi åt gemensam frukost allihopa men efter det så delade vi upp oss, killarna och tjejerna.Killarna skulle iväg på West Ham-match. Så då tog vi tjejer tunnelbanan till Oxford Circus för shopping.
Tiden bara sprang iväg. Butikerna ligger ju vägg i vägg med varnadra så vi gick in i den ena efter den andra. Och snart så var det lunchdags. Vi hade svårt att få tag på bord trots att vi bara var tre stycken. Tillslut fick vi äntligen plats på en italiensk restaurang, "Spagetti house". Till förätt tog Åse och Emelie bruschetta och jag vitlöksbröd. Helt underbart gott! Och till varmrätt tog vi alla lasange. Oslagbart gott! Jag tror det var för att vi var så hungriga. Gud så bra det smakade! Och så avslutade vi lunchen med en varsin cappuccino.

Dag 2 avslutades med att vi möttes upp alla igen framåt kvällningen och åt pubmat!

Dag 3! Igår alltså. Det började med att vi alla sex åkte till Camden Town och wow, väldigt speciellt men häftigt! Det var mycket marknader och jääättemycket folk. Jag fick typ panik för att det var så annorlunda och speciellt så jag ville åka direkt i princip. Så jag och Albin tog oss till Covent Garden istället. Åh vilket ställe!! Helt klart min favoritplats på hela resan. Dock gick tiden alldeles för fort där! 
God lunch hann vi i alla fall käka. Burgare på en jättefin restaurang.

Vi gick i många timmar vid Convent Garden men jag ville hinna med Harrods också så vi tog oss dit. Folk ÖVERALLT. Men det visste jag om att det skulle vara (har varit där förut). Vi gick nån timme där i alla fall innan vi fick nog. När vi kom ut var det spöregn så då tog vi tunnelbanan tillbaka till Kensington.
Där slappade vi på rummet ett tag innan vi gick till Bill´s alla sex för middag. 

Frukost på flygplatsen tidigare idag! Jag tog någon naturell yoghurt med bär och müsli. Var inte riktigt som jag förväntade mig men det var helt okej och slank ner ändå.

Jag har shoppat extremt lite. Bara lite smått skit som jag älskar. Dyr handkräm, dyrt läppbalsam, dyr kroppsolja, vantar, Dr Martens skosnören, lite juldekorationer och sånt där ni vet. Kul att shoppa-saker. Jag är nöjd! Även handlat till mamma, pappa och syster.
 
Köpte en kopp och ett tepåse-fat från Harrods också. Så fin färg! Och kan vara lite kul att ha. Souvenir liksom.
 
Jag är SÅ nöjd med resan!! Den här helgen har överträffat alla mina förväntningar. Jag visste att det skulle bli en bra resa men inte såhär bra. 
 
Nu ska jag sova. Kram på er
1 kommentar
Felicia

vad underbart