Valborgsmässoafton

Image 1 of ASOS Reclaimed Vintage Mono Geo Swing Dress with Open Back
 
Så fort denna från ASOS kommer in i min storlek ska jag klicka hem den. Kikat på den i månader och vill verkligen ha den till sommaren! Förstå till bara ben och Dr. Martens. Åh herre, måste ha!

Hej! Här sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli tio i nio så att jag kan åka till frissan. ÄNTLIGEN ryker min enorma utväxt. Som tur är syns den inte jättebra då jag har bottenfärg nu men ändå. Håret är omöjligt att styla och hänger livlöst. Så nu ska jag fräscha upp med massa ljusa slingor i en kall färg.
 
Efter frissan ska jag och mamma handla till kvällens tacos. Eftersom att det är Valborgsmässoafton så vill vi äta något extra gott. Inte så lyxigt men det är så gott så äter hellre det än något annat hihi.
Pappa kommer hem på fredag från utejobb så jag och mamma blir själva ikväll. Saknar min pappa men snart är han hemma! 

Ska även in på apoteket och köpa förband. Igår var jag nämligen ner till vårdcentralen och tog bort mitt hemska födelsemärke som satt på insida lår som jag aldrig har trivts med. Så nu är det väck och det känns bra! Dock var det jäkligt läskigt att ta bort det haha. Var bedövad såklart men kände beröring när de skar och sydde. Åh vad obehagligt!! Nu ska stygnen sitta till nästa måndag sen kommer jag aldrig mer behöva tänka på det. Woop! Dock gör det lite ont nu, hoppas det går över!
 
Vad ska ni göra ikväll? Fira med att kolla nån majbrasa? Jag ska äta med mamma först, sen åka över till Skinnsberg där vi ska vara ett gäng i en stuga och efter det blir det krogen. Grymt taggad! Och extra kul är att jag kommer vara fin i håret tills ikväll. Alltså äntligen. Väntat så länge med att gå till frissan då jag vill att det ska se bra ut på studenten med. Men nu jävlar!
 
Önskar er en härlig torsdag!
3 kommentarer