Favoriten

 
 
Det bästa jag vet♥
 
Hej! Imorgon är det redan onsdag, jäklar var tiden rusar iväg! Dagarna går så fort när man jobbar verkligen. Lite för fort kan jag tycka ibland. Jobbar ju 7-16 alla vardagar och det är väl bästa tiderna egentligen men ibland skulle jag bara vilja ha nån ledig dag och kanske någon sovmorgon då och då. Men allt kan man inte få. Jag är så tacksam för att jag har ett jobb i alla fall! Eller jag har ju till och med två jobb. Och jag är så glad för det!
 
Det har varit två effektiva och produktiva dagar. Jobbat 7-16, hem och ätit, cyklat vidare till trapphusstädningen, fått den avklarad och sedan när jag har kommit hem har jag tränat. Igår körde jag ett nytt hemmaträningsprogram som jag satte ihop med lite nya övningar. Det behövs inget gym, jag klarar det bra själv! Jäklar var kul det var och vad svettigt det blev. 
Idag blev det en 5 kilometer lång springtur, som ett litet test inför fredagens Engelbrektslöp. Det har blivit dåligt med löpning nu så sistone. Har varit sjuk många veckor i sträck, det var studenten och en massa annat som hänt hela tiden. Men det kändes bra idag när jag löpte så jag springer nog på fredag. 
 
Något mer kul som händer i helgen är att den bästa människan i världen fyller år och det ska vi fira på lördag. Min syster fyller alltså 22 år på söndag men ska hålla en middag på lördag. Ser så mycker fram emot det♥ Har köpt en present som hon önskat sig och känns så bra att äntligen kunna börja köpa riktigt fina presenter nu när jag tjänar egna pengar. Nu är det min tur att ge tillbaka hihi. Har fått så mycket fint av henne under alla år och nu kan jag göra samma för henne och det känns så bra! 
 
En lugn helg hemma behöver jag. Gud så mycket det har varit. Men det har varit så kul! Jag är så glad att jag gör alla dessa saker som jag gör. Och att jag planerar så mycket nytt hela tiden. Denna sommar kommer bli en kanonsommar känner jag på mig. Den har börjat så bra redan.
 
Vad har ni för planer inför veckan/helgen? KRAM!
9 kommentarer