Att leva i ett renoveringskaos

 
 
Vårt vardagsrum just nu... Jag är mitt uppe i mitt gymnasiearbete. Idag har jag bredspacklat och grundat på "strukturväggen" som jag fixade till igår. Åh vad mycket jobb det är... Gör det ju helt själv och i en trångt vardagsrum. Blir galen här hemma haha! Imorgon är det avslipning av väggarna och så tänkte jag börja med att måla taket. Nu blir det matt istället för halvblankt. Mycket finare tycker jag. 
Detta har jag pysslat med hela lovet... Inte det roligaste men nu vill jag bara bli klar för jag saknar vårt vardagsrum...

Det är så sjukt mycket jobb att göra om verkligen... Och det jobbigaste just nu är att jag inte kan lämna arbetsplatsen utan påminns konstant om allt som ska göras. Men det börjar närma sig i alla fall!
Har ni också sportlov? Och vad har ni gjort under veckan i så fall? Önskar att jag hade ägnat mitt till lite roligare saker men detta arbete ska vara klart sista april (ska även skriva om det) så lika bra att ta det nu. Jäklar vad jag ska fira när det är klart haha! ;-)
 
Kram!!
6 kommentarer