30e november

 
 
 
Igår åkte vi Trondheim - Hamar och på vägen till Hamar så passade vi på att stanna till och besöka en julmarknad. Så mycket mys!!! Var ju trots allt första advent
På sista bilden ser ni min teamleder, världens bästa är hon.
 
Hej!! En ledig dag, så himla skönt! Jobbat/rest varje dag sen jag kom hit och det har varit intensivt, så en ledig dag kom väldigt lägligt. Vi jobbar ju in måndagar nu för att kunna vara lediga mellan jul och nyår, annars är man alltid ledig på måndagar. Sjukt skönt i vilket fall! Reste hela dagen igår bakis... Körde hela sträckan eftersom bara jag och Calle har körkort så var vi tvunga att köra en varsin bil. Men det gick fint!!
 
Det är bara tre ynka jobbveckor kvar innan jul. Det känns sjukt. Tiden har gått så fort här. Och jag har så kul, hela tiden!! Jag älskar (ja, jag gör faktiskt det) mitt team! De är så otroliga. Den sista veckan har varit magisk! Har skrattat så otroligt mycket och haft riktigt jäkla kul bara! Har ju haft väldigt mycket hemlängtan tidigare men den har helt försvunnit. Hade typ panik för att jag skulle missa allt fix och mys innan julen men jag bryr mig inte längre. Jag hinner med allt sånt när jag kommer hem den 22a december igen. Har ju massa kul här att se fram emot! Nu i helgen som kommer är det orgfest i Bergen. Så vi jobbar halvdag på fredag bara och tar sedan tåg till Bergen och blir där till söndag. Och sista helgen innan jul är det julfest för hela Face2face. Woopa! 
 
Nu ska jag ta mig ut på en promenad. Resten av teamet sover tror jag. De älskar att sova. Jag var upp och åt frukost innan den stängde och har målat tånaglarna och har inget att göra nu så en promenad passar perfekt!
Hoppas ni får en fin måndag!
5 kommentarer