Stelton

 
Materiell lycka!!! Bytte två ljusstakar (har så många redan) som jag fick i 20-årspresent av faster och Peder till denna Stelton-termoskanna. Kikat på den länge men tyckt den varit för dyr. Blev så förvånad när de hade den på Mio. Bestämde mig för termosen och tänkte att jag skulle behöva lägga till mellanskillnaden. Men mamma kom på att hon hade en rabattcheck med sig där man fick 300 kronor rabatt när man handlade för mer än 600. Och det gjorde ju jag. Termosen och en söt bricka fick jag för 380 kornor cirka. Helt galet! SÅ HIMLA GLAD!
Vill flytta nuuu... 
 
God morgon måndag! Vaknade redan vid halv 7 imorse av att mamma och pappa väsnades, pratade med varandra och av att TV:n stod på. Älskar vårt hus och mitt rum men jag vill inget hellre än att flytta. Bo själv i en lugn och tyst lägenhet. Mitt rum ligger ju i anslutning till vardagsrummet och egentligen är det ju inget sovrum men jag gillar det för mycket för att byta till mitt gamla på ovanvåningen. Plus att mitt stora fönster släpper in en hel del ljus på morgnarna i det här rummet som också gör det svårt att sova... Det är knivigt på våren/somrarna alltså. Mycket tidiga morgnar och så har det varit i flera år nu. Ända sen jag bytte till det här rummet. Men ändå vill jag ha kvar detta mysrum.
 
Okej strunt i det nu. Är ändå skönt att vara uppe i tid. Är inte bokad på något jobb för idag ännu (går ju som timvikarie på förskolor) men helt plötsligt så kan man få ett sms och då är det skönt att vara beredd. Skulle jag inte få någon bokning inom några timmar så tar jag bort min tillgänglighet och åker till Västerås för att hänga med Vendela och shoppa lite. Har presentkort på Åhléns på 600 kronor som jag vill handla lite köksprylar för. Eller porslin. Har inte bestämt mig än.
Minns ni för ett tag sedan när jag skrev om att jag ska hyra en lägenhet. Det är på gång! Om cirka två veckor kommer jag att flytta in. Det är lite som ska fixas (vävas och målas en vägg) och hon jag ska hyra av frågade om inte jag kunde fixa det och betala lite mindre i hyra och visst kan jag det! Annars är allt klart. Möblerna får jag ju också hyra. Det enda jag tar med är all inredning jag har samt alla mina kläder. Gud vad jag längtar!!! Äntligen får jag använda allt jag samlat på mig under alla dessa år och så får jag äntligen bjuda på middagar/spelkvällar/övernattningar.
 
Nu ska jag stiga upp och käka lite frukost. Känns som att det är vrålkallt ute med tanke på att det var varit så de senate morgarna när solen har lyst. Det jag älskar är i alla fall att den värmer upp under dagen och att man då får vårkänslor. Äntligen är årets två värsta månader gjorda och nu väntar bara det roliga!
 
Önskar er en fin måndag!!!
3 kommentarer