Helgen

 

 
Lunch på IKEA! Klassiska köttbullarna. Fast jag tog kycklingbullar. Godare än köttbullar som jag inte äter (bara hemmagjorda).
 
 
Lite fika igår efter vår IKEA-trip. Viktigt!
 
Hej! Jag har haft världens bästa helg i Filipstad med Albin. Gud vilken underbar helg. 100% mys allting.
I fredags blev jag hämtade i Örebro (tog tåget dit) och så åkte vi till hans lägenhet i Filipstad. Där lagade vi tacos. Suuupergott. Efter det orkade vi till och med ta oss ut på en promenad. Det blev en lång sådan också. Men det var så skönt. Speciellt efteråt. Och efter det hann vi med lite kaffe och dammsugare framför Idol. Myskväll!
 
I lördags gick vi upp tidigt. Vi skulle gå en morgonpromenad men gick typ 500 meter innan vi insåg att det skulle bli drygt att gå typ fem kilometer i snöstorm. Så då gick vi till Ica istället och köpte färskt bröd och massa annat gott. Åt framför nyhetsmorgon. Bästa! Efter det åkte vi till Karlstad! 
Jag letade i tre (!!!) butiker efter ett par täckbyxor men fann inte ett enda par så blev lite upprörd över det. Fick i alla fall med mig en yogamatta, mössa och reflexvantar (hur smart?) hem. Så det var lite bra i alla fall.
Efter det tog vi oss till IKEA och åh vad jag älskar att gå runt där inne. I alla fall när allt finns som man ska ha. Och det gjorde det, 
 
När vi kom hem igen så packade vi upp allt, fikade och tog oss ut igen för en promenad och denna gång gick det bättre. Efter det lagade jag middag; rotfruktsgratäng, helstekt fläskfilé och pepparsås + en sallad till såklart. Det blev mumsfilibabba. 
 
Idag har jag åkt tåg i tre timmar typ, städat trappor, farsdag-fikat och gått en långsväng. Har även fått presenter av syster (världens sötaste och skönaste räv-strumpor, två Höganäs-tekoppar och en stor Iittala-skål) som tack för att jag målade hennes vardagsrum i början av sommaren.
TACK världens bästa syster för allt!! På tok för mycket för det lilla jobbet. Älskar dig stjärnstopp
 
Haft en toppenhelg. Synd att den avslutades med att hårfönen började blixtra så att jag brände mig på handleden. Blev så rädd och chockad så jag började grina haha... Och nu har jag fått en blåsa som gör ondast i världen. Typ.
 
GODNATT OCH SOV SÅ GOTT♥
0 kommentarer