Raw drottningsylt

 
 
Jag måste tipsa om denna grymt goda och enkla raw-sylt som jag läste om i senaste Buffé-numret av Ica. 
Då jag är ganska trött på de kalla, frysta bären jag har i gröten varje morgon så blev jag sugen att testa något nytt. Denna raw-sylt är superenkel att göra och magiskt god på gröten. I helgen ska jag testa att ha den i filen också, mums!
 
Raw drottningsylt
 
250 gram tinade hallon & blåbär
2 msk chiafrön
1 krm vaniljpulver
1 msk honung
 
Blanda bären med resten av ingredienserna och låt stå i kylen i minst 1 timme. Klar för att avnjutas!
 
Du kan också göra sylten på bara hallon eller på bara blåbär (beroende på vad du gillar). Håller cirka 1 vecka i kyl.
 
Dagens enkla och goda tips från mig!
Ha en fortsatt bra onsdag!!
1 kommentar
Pauline

mums! fina bilder :)