Tacorulls

 
Igår till middag slängde jag och syster ihop tacorullar. Perfekt att variera vanlig tacos med. Jag vet inte om jag tidigare har delat med mig om recept men jag vet att jag har skrivit om rullarna tidigare i alla fall. Grymt god rätt! Så vill någon ha recept så är det bara att hojta till. 
 
God morgon lördag! Jag lyckades sova ganska länge idag, nämligen fram till klockan åtta. Jag vaknade först vid halv sex och var ganska pigg men var tvungen att försöka somna om och det funkade. Så jag känner mig utvilad idag. 
Det blev tidig kväll igår. Efter att jag och Pauline hade ätit tacorullarna så landade vi i soffan och slökollade lite på Let´s dance och käkade godis. Vilka par gick vidare till finalen??? Kollade aldrig så långt utan hade lagt mig i sängen då. Har inte alls följt programmet men tycker att Bianca är så jäkla duktig alltså! Hejar på henne!
 
Nu ska jag fixa mig och vid elva ska jag och syster över till Fagersta och käka brunch. Var ganska länge sedan jag åt det då jag tröttnade efter Norge. Åt ju hotellfrukost där varje morgon och det kanske låter sjukt att man ens kan tröttna på det, men jag lovar, det kan man. Men nu har suget kommit tillbaka igen. Och magen kurrar redan nu så det ska bli grymt gott! 
 
Jag ska bli bättre på att ta bilder och bli bättre på att blogga. Uppdateringen har vekligen varit kass nu på senaste men det beror på att jag aldrig tar några bilder typ. Skärpning!! 
 
Jag önskar er en fin lördag!! Kramar
9 kommentarer
MADDISENJ.SE

Mums vad gott det såg ut

Anita

Mysigt!

Tilda Barkselius

Låter supergott!

N

Vad gott!!

Carolina Thoor

Lät som en väldigt god rätt! Ja, Bianca är otroligt duktig och jag hejar verkligen på henne. Men Elisa är ju självklart duktig hon också! :)

Sv; ja, det var en riktigt god efterrätt i fredags :)

Marie

Tacorullar låter jättespännande, det måste jag pröva! :) kram

Christina

Tacorullar lät väldigt gott :)

Sanna

Jag har följt din blogg så himla länge och du verkar som en så härlig tjej!! Jag undrar hur det går med din ätstörning som du skrev om förut? Är du friskförklarad?
Kram

anniepiie

låter ju jättegott. :D Hoppas att du har haft en grym helg och att det går bra med allt sedan du flyttade hem :) Kram