I Trondheim

 
 
 
Lite bilder från Scandic Havet i Bodö. Himla fint hotell!
 
Hej! En liten uppdatering härifrån Trondheim! Åkt/kört bil i 10 timmar (!!!) idag i snö/halka/regn/slask och jäklar vad det tar på en haha. Jag och Susanna körde ungefär hälften var vilket var skönt i alla fall! Vi kom fram för en timme sedan och snart kommer resten av teamet i den andra bilen. De valde att åkt lite senare imorse och ta sovmorgon men det struntade jag och Susanna i, vi ville bara fram och glad är jag för det! Ligger nu nyduschad i sängen och hinner läsa lite bloggar och framförallt blogga själv. Har rummet själv inatt men imorgon kommer en tjej från ett annat team och delar rum med mig. Spännande och roligt att träffa så mycket nytt folk hela tiden!
 
Annars då? Jag vill heeem och julbaka, julpynta och bara mysa. Skulle nog ha älskat att komma iväg men valde helt fel tid. ÄLSKAR ju julen mer än något annat (typ) och att inte få vara hemma och förbereda den gör att jag typ går sönder. Skojar inte ens... Har så mycket hemlägtan just därför tror jag. Och klart jag funderat/funderar på att åka hem för att all hemlängtan (jullängtan) gör att jag inte mår så bra som jag vill. Men så om man tänker att det bara är fyra veckor kvar så kanske jag stannar ändå.
 
Jag och Susanna har i alla fall planerat att shoppa någon dag efter jobbet så det kanske kommer hjälpa mig lite. Bara göra något annat än att jobba och sedan åka tillbaka till hotellet. Förstå så mys att shoppa och strosa runt. Längtar redan!!! Igår kollade vi på Horton ihop och åt massa godis och chips. Så glad att jag har funnit henne! Supertjej verkligen!
 
Är allt bra med er? PUSS
0 kommentarer